Hanna Määttä

Prinsessa 65 , Teatteri Eurooppa Neljä

Kievarin Kesäteatterissa, Saarijärventie 434 44170 Äänekoski, esitetään näytelmää Prinsessa 65. Teatteri Eurooppa Neljä kutsui meitä somettajia tutustumaan Kartano Kievariin ja katsomaan näytelmää. En ole koskaan aiemmin käynyt Kartano Kievarissa. Kartano Kievarilla on pitkät perinteet ja historia. Heillä on suuri tarjonta palveluita, majoitusta , tansseja, stand upia, kesäteatteria, karaokea, tangomaestro ja myöskin kaikki juhlat voi järjestää Kartanon Kievarissa. Hyvin monipuolinen paikka ja tutustumisen arvoinen.
https://www.kartanokievari.fi/


Suomen kesän tuntien voi sataa kaatamalla vettä, räntää tai jotain muuta kesään kuulumatonta. Onneksi kesäteatteri alue on katoksen alla. Ei haittaa tuulen vire tai lumituisku. Hyvien penkkien kanssa jaksaa istua vaikka pitempäänkin.
 
Nauru raikasi koko esityksen ajan ja yleisiö oli hyvin mukana. Aika kului kuin siivillä. Mukaansa tempaavat musiikkiesitykset ja näyttelijöiden ammattitaito saavat isot kiitokset. Meitä on viihdytetty! Ja sitähän asiakkaat haluavat. Hieman viileä ilmakin siinä unohtuu.
 

Ei kyllä pystynyt ennakoimaan mitä tulevan piti. Yllättäviä käänteitä ja hurttia huumoria.
Hyviä kannanottoja.


Esityksiä on vielä elokuussakin. Kaksi viimeistä esitystä on yönäytöksiä. Kuulemma siellä on näyttävä pyrotekniikka ja hyvä tunnelma. Ihan vinkkinä vaan! Huikea show tulossa.

Suositelen lämpimästi Prinsessa 65:sta. Nyt on iskenyt teatterikärpänen, tahdon lisää!!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*