Hanna Määttä

Oma mallitoimisto

Olen toiminut parisen vuotta plussa mallina mallitoimiston listoilla. Nyt päätin repäistä ja perustaa itselleni oman toimiston. Pidän todella paljon mallintöistä ja haluan tehdä niitä enemmän mitä on ollut mahdollisuus, joten siitä sain idean työllistää itse itseään. Elämä on liian lyhyt jossiteltavaksi. Mitä jos…siinä on niin turha lause. Koskaan ei tiedä, ellei kokeile.

Mitään ei saa tekemättä tai hohhailemalla. Silloin kun siltä tuntuu, niin se on tehtävä. Ennen ei ollut itseluottamusta pätkääkään, johtuu koulukiusaamis- taustasta. Aina piti saada miellyttää kaikkia. Nyt se on loppu! Muiden mielipiteistä viis minä teen sen miltä itsestä tuntuu. Haters gonna hate!

Se on jännä, miten varsinkin naisen pahin vihollinen on nainen. Olen monessa naisyrittäjät ryhmässä facebookissa ja siellä joutuu aina joku silmätikuksi. Ihan sama mitä kysyy tai on kysymättä, esittää nätisti asiansa niin puukkoa tulee. Jos joku on kateellinen jostain mitä itsellä ei ole, tai ei ole rohkeutta niin sitä pitää parjata, haukkua, lytätä tai muuta paskaa keksiä. Se pakonomainen kommentointi, vaikka ei ole mitään sanottavaa on jotain ihan käsittämätöntä. Se on taas helppo huudella sieltä netin suojista, harva pystyy saman sanomaa face to face. On siellä myös asiallistakin rohkaisua ja kehittämisideoita. Mutta osan on vaan pakko länkyttää. Ja ne ovat ne samat ihmiset, aina. Pakko oksentaa omaa pahaa oloaan muille.
 
Onneksi tuollaiset voi sivuttaa ja olla heidän yläpuolella ja jatkaa omaa tekemistään.
 
Mutta asiahan oli se, että nyt on uusi mallitoimisto. Mainoskuvaukset, messut, tapahtumat ym. palvelut löytyvät täältä; http://elegancefashion.123kotisivu.fi/
 

Ihanaa viikonloppua kaikille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*