Hanna Määttä

Oletko kyllästynyt markettien massamyyntiin? Löysin uniikin putiikin.

Yleensä hankin suurimman osan vaatteista ulkomailta, koska massamyynti kyllästyttää. Samat vaatteet ovat kaikilla, ne ovat tylsiä eikä aina ole kokovaihtoehtoja tarpeeksi.
Huutoni on kuultu! Onneksi sain kuulla paikasta nimeltä Xanriina. Mikä ihmeen Xanriina?
Xanriina on palveleva naisten vaatteiden myymälä Turussa, Humalistonkadulla, 50m rautatieasemalta kaupungin suuntaan. Heiltä saa vaatteet ja asusteet arkeen ja juhlaan kaikenikäisille. Kokovalikoima on poikkeuksellisen laaja: XS–XXXXXL.
Myymälästä löydät muun muassa yksilölliset käsilaukut, farkut, hameet, puserot, topit, neuleet, huivit, vyöt, korut ja kengät. Yksilölliset, juuri näin, ei massatuotantoa vaan uniikkia.

Xanriina on toiminut samalla paikalla jo seitsemän vuotta. Helppo tulla junalla vähän kauempaakin.
 

 
Käy sisään vaikka vain kahville ja tutustu samalla laajaan valikoimaan.
Kun liityt Xanriinan kanta-asiakkaaksi, saat ensimmäisten joukossa tietoa tapahtumista ja uusista tuotteista. Lisäksi saat muita rahanarvoisia etuja, kuten joitain tuotteita jopa 50 % alennuksella. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä myymälässä. Käytössä on myös leimakortti, johon saat leiman jokaisesta 50€ ostoksesta ja kerättyäsi 8 leimaa saat valitsemastasi tuotteesta -50%. Kortilla ei myöskään ole voimassaoloaikaa.
 
VIP-ilta
Järjestä ystäville, sukulaisille, naapureille tai työporukalle Vip-ilta Xanriinassa.
He tarjoavat kahvia ja tilan teidän yksityiseen käyttöönne. Sinun tehtäväsi on kutsua vähintään 6 vierasta ja tarjota pientä purtavaa, jos niin haluat. Illan emäntänä sinä saat lahjaksi valita tuotteita 10%:lla illan myynnistä.
Tilaisuuksiin on mahdollista tilata myös värikonsultti, alusvaatekonsultti, ennustaja tai muuta ohjelmaa, joiden palvelut hoidetaan sovitusti erikseen.
Tilaisuudet järjestetään arki-iltaisin klo 18.00 alkaen.
 
The putiikki
Xanriina on paljon muutakin kuin naistenvaateliike. Heillä on vakiintunut asiakaskunta, joten putiikin henkilökunnasta ja asiakkaista on muodostunut oma yhteisö. Ketään yhteisössä ei jätetä oman onnensa nojaan, vaan autetaan vaikka pankkiasioiden huolehtimisesta tai hoidetaan asiakkaan muita huolia. Matkanjärjestäjänäkin omistaja on välillä ollut. Xanriina on paikka mistä muut isot ketjut saisivat ottaa mallia. Asiakasta kohdellaan ihmisenä ja heillä on suuri sydän. Jos et ostoksia halua tehdä niin kahvia on aina tarjolla ja juttu seuraa.
Lämmin ilmapiiri houkuttaa uusia asiakkaita. Liike ei ole mikään boutique, missä ei uskaltaisi mihinkään koskea saatikka hintalappua katsoa. Rautatieaseman läheisyys houkuttaa asiakkaita tulemaan kauempaakin pohjoisesta ja Helsingistä lähtien.
 

Alakulmassa on tuotteen merkki. Kuva 1. Ihana kimono. kuva 2. hauska ja vilpoisa tunika. kuva 3. juhlamekko.
 
Jos sokaistut tuotteiden paljoudesta astuessasi sisään, älä huoli. Asiantunteva ja hyväsydäminen henkilökunta auttaa sinua mielellään.

Vaatteita arkeen ja juhlaan.
 
Häkellyin, kuinka paljon minulla oli valinnanvaraa. En ole paikkaa vielä löytänyt mistä löytäisin kaikki yhdellä kertaa. Housut, paidat, mekot, kengät ja laukut.
 

Laukkuja on valtava määrä. Asusteita ja kaikkea muutakin ihanaa pikku tilpehööriä.
 

Ihania erikoisuuksia.
 
Keski-ikä asiakkailla on noin 35-vuotta. Silti asiakkaita on laidasta laitaan. Vaatteita tuodaan ulkomailta. Espanja, Tanska ja Ranska. Näin saadaan vaihtelua markettien tarjoamaan massamyyntiin. Hinta ja laatu kulkevat käsikädessä.

Voin sanoa, ettei ole mikään ”mummo” kauppa kuten moni on voinut ajatella. Kaikille kaikkea, ikään katsomatta. Löytyy myös mummoihmisille mutta myös nuoremmillekin. Kuviin on otettu minulle sopivia vaatteita ja mistä olen itse kiinnostunut.
 

Rakastuin tuohon kaulakoruun. Aivan mahtava! Ja muutenkin kokonaisuus loistava. Takki NÖR
 

Laukkuja ja kenkiä arkeen ja juhlaan.
 

Mekon kangas tuntuu hyvältä ja pehmeältä iholla. Kylmemmillä keleillä lisää kokonaisuuteen takki.
 

Mekko joka tuntuu toiselta iholta. Viileämmälle kelille.
 

Rentoa meininkiä ja ilta rientoihin!
 

Väriä elämään!
 
Meillä oli niin hauskaa tätä tehdessä, että on vieläkin posket naurusta kipeänä. Jos menet murjottaen putiikkiin, pois lähdet hymy huulilla. Xanriinaa pyörittää monitoiminainen jolla on lusikka monessa sopassa. Arvostan suuresti hänen työtään ja tarmoaan tehdä asioita.
 
Käy tykkäämässä facebookissa ; https://www.facebook.com/Xanriina-306203592728328/
IG; https://www.instagram.com/xanriina/?hl=fi, @xanriina
tai tutustu https://www.xanriina.fi/
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*