Kun on arjessa kiire eikä ole aikaa tehdä aikaa vievää ruokaa eikä halua syödä mitään mikro pitsaa. Tässä ihana nopea ja suussa sulava keitto syksyn viileisiin päiviin. Valmistusaika noin 15 min. Helppo, nopea ja herkullinen. Myös lasten suosikki. Keiton kruunaa maukas ja juustoinen liemi.
Valmistusaineet
1 l vettä
1 lihaliemikuutio
4 dl pastaa esim. farfalle
300 g pieniä lihapullia
2 – 3 (200 g) tomaattia
1 pieni vihreä paprika
1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruokaa cheddar
Valmistusohje
- Kiehauta kattilassa vesi. Lisää liemikuutio ja pasta. Keitä pasta puolikypsäksi.
- Lisää lihapullat, paloitellut tomaatit ja paprika. Mausta. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää ja paprika pehmentynyt.
- Lisää Koskenlaskija. Sekoita. Tarkista suola.
- Halutessaan viimeistele keitto tuoreella basilikalla.