Hanna Määttä

Monteil Paris Detox- kuuri kasvoille

Monteililla on jo 80 vuoden perinteet kasvojen ihonhoidossa. Tuotteiden kehityksestä ja valmistuksesta vastaa yli sadan hengen ryhmä, jotka tutkivat bioteknologian raaka-aineita ja kehittävät niistä tehokkaita ja toimivia hoitotuotteita sekä ammattilaisille että kuluttajille.  Tuotteiden teho perustuu luonnon omaan kykyyn hoitaa ihoa, mutta silti kaikki tuotteet valmistetaan laboratorio olosuhteissa hyödyntäen mikrobiologiaa, entsyymibiologiaa ja sitä miten iho toimii normaalissa tilassa ollessaan. Älykkäät raaka-aine yhdistelmät ja optimaaliset pitoisuudet yhdessä takaavat hoitotuotteiden tehokkuuden.
Monteil haluaa tarjota myös kuluttajille mahdollisuuden nauttia upeista hoitotuloksista kotona ampullien, seerumeiden, naamioiden, hoito öljyjen ja deodoranttien avulla.
Kolmen päivän detox kuurin jälkeen ihoni huokui uutta elinvoimaa ja hehkua. Sain ihon luonnollisen värini takaisin.
Detox-kuuriin kuluu kuusi tuotetta. Kaikki mitä tarvitset, tulee samassa paketissa. Tuotteita jää ”yli”, joten raikkaasta olosta saa nauttia pitempään.

Kuuri toimii näin:
Puhdista kasvot aamuin illoin kaulaa ja decoltea unohtamatta detoksoivalla ja kosteuttavalla Hydro Cell Pro Active Cleanser puhdistus geelillä.

 
Lisää pieni määrä vettä ja vaahdota. Puhdistusaine irrottaa lian ja pölyn sekä ilmansaasteet. Huuhtele kasvot.
 
Levitä Solutions Camphor Mask naamiota ohut, mutta peittävä kerros kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10-15 min, jonka aikana on hyvä nauttia kuppi kuumaa Detox Vitalis teetä.


Detox Vitalis tee. Lisää kiehuvaan veteen teelusikallinen teetä. Anna hautua 10 minuuttia.


Siivilöi.
 
Huuhdottuasi kasvot naamiosta, avaa Detox ampulli vääntämällä pullon kaula katki varovaisesti. Levitä seerumia kasvoille ja decolteen alueelle. Tuotetta on runsaasti ampullissa, joten lopun voi käyttää illalla kasvojen pesun jälkeen.
 

Nämä riittävät kolmeksi päiväksi eli kolmen päivän tehokuuri.
 
Levitä päivävoidetta tai yövoidetta ampullin kuivuttua.
 
Päivävoide levitetään aamulla puhdistetulle iholle. Tuote saa ihon tuntumaan joustavalta ja pehmeältä. Häivyttää ensimmäisten juonteiden näkymistä.

Levitä yövoidetta puhdistetulle iholle, kaulaan ja decolteen alueelle. Voide rakenne paikkaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta yön aikana.

UV ja IR säteily, pöly, häkä, lika ym. aiheuttavat ihoärsytyksiä, punoitusta, ihottumaa ja epäpuhtauksia, puhumattakaan ihon ikääntymisestä. Tämän takia on tärkeää puhdistaa ja suojata ihoa päivittäin aamuin illoin. Oikeat tuotteet pitävät ihon suojattuna ja pehmeänä. Nämä tuotteet aktivoivat ihon luonnollista uusiutumiskykyä ja vahvistaa sen omaa kykyä torjua ilmansaasteiden aiheuttamia muutoksia iholla.
 
Omat kokemukseni
 
Pakkaukset ovat sopivan kokoisia myös matkalle mukaan. Voit huolehtia kasvojen hoidosta myös reissatessa.
Ihoni on sekaiho, osa rasvainen ja osa kuiva. Tuotteet sopivat iholleni siitä huolimatta todella hyvin.
Puhdistusgeeli sai ihoni todella puhtaaksi ja raikkaaksi. Vaahtoutuminen on vähäistä, olisin kaivannut ehkä hieman enemmän vaahtoa. Silti tuote oli helppo levittää ja levittyi hyvin. Tuote on miedosti tuoksuva ja tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Olen tuoksu ihmisiä, joten hyvä tuoksu on minulle tärkeää tuotteita valittaessa. Geeliä olen käyttänyt joka aamu ja joka ilta. Enää ei meikin alta puske se rasvaisuus joka aiemmin on sieltä noussut. Niin paljon kevyempi olo on nyt iholla kuin ennen.
Naamio tuoksui myös miellyttävältä, mutta tuoksu on hyvin mieto. Miedon tuoksun takia tuote sopii myös haju herkille.  Savipohjainen naamio levittyy helposti ja tuntuu täyteläiseltä. Yllätyin, kuinka voidemainen koostumus oli naamiossa. Ajattelin että aine on tönkköä ja vaikeasti levittyvää. Yllätyin positiivisesti. Naamion saa pestyä helposti pois. Iho tuntuu välittömästi miellyttävältä ja kosteutetulta. Käytetään 1-2 kertaa viikossa. Naamiota jää runsaasti, joten saat nauttia siitä pidempään.
Detox tee kannattaa laittaa tekeytymään ennen maskin laittamista. Kun maski on kasvoilla vaikuttamassa, nauti samalla teetä. Oikein hyvän makuinen tee, hedelmäinen ja kevyt. Tätä voi juoda vaikka joka päivä. Pienestä rasiasta huolimatta, tee on riittoisaa. 1 tl per kuppi riittää.
Detox ampulli on todella riittoisa. Yhdestä ampullista on jopa kahteen käyttökertaan. Kolmen päivän tehokuuri. Koska on kyseessä kuuri, käytä detox ampulleja peräkkäisinä päivinä. Tuoksuton. Tekee ihon todella sileäksi. Jättää ihon kuivakkaaksi ilman kosteusvoidetta. Siitä syystä aina joko päivävoide tai yövoide seerumin jälkeen. Levittyy hyvin ja imeytyy todella nopeasti. Kevyt iholla, napakan tuntuinen iho. Ampulli on lasia, joten se tulee avata hyvin varovaisesti. Reunat voivat jäädä teräviksi.
Päivävoide on kevyen tuntuinen iholla. Imeytyy nopeasti, joten meikin voi tehdä pian voiteen laiton jälkeen. Raikas ihana tuoksu, siloittaa ihoa ja iho tuntuu kimmoisalta. Yövoide tuntuu samalta ja on jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu. Rasvat ovat mukavan kokoisissa tuubeissa ja täten helppo kuljettaa mukana. Kevyen koostumuksen ansiosta niitä on mukava käyttää ja ne eivät tuki ihohuokosia. Tuoksu on taas mun juttu, tykkään. Silti tuoksu ei ole voimakas.
 
On niin hyvä tunne iholla, kuin olisi raskas ja rasvainen kerros otettu pois. Rankat viikot takana ja paljon meikattu ja stressattu, joten nyt on ainakin kasvoilla kevyt ja hyvä olo. On ihana välillä vaan rentoutua ja helliä itseään. Helppoa ja palkitsevaa, iho kiittää. Ja sen kyllä huomaa. Meikin tekeminenkin on helpompaa terveelle ja puhtaalle iholle. Meikki pysyy paremman näköisenä pidempään. Suosittelen!
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*