Hanna Määttä

Miten syksyn persoonallinen arkipukeutuminen näkyy vaatevalinnoissani? Leopardikuosia ja miellyttävää strechiä.

Aikaisempaan juttuuni jatkoa kuinka pukeutua persoonallisesti, rennosti ja värikkäästi arjessa.
Olen hankkinut luottopuodistani työhön sopivat vaatteet, joten nyt on vapaa-ajan vuoro. Mitä haluan vapaa-ajan vaatteilta? Siinä jatkuu sama linja. Raikasta, rentoa, minun näköistäni ja muunneltavissa olevaa vaatetta. Huomion myös vaatteissani sen, että ne kestävät aikaa ja jättävät mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen. Tästä syystä käännyinkin Kotirouvan puoleen. Heidän valikoimansa valmistetaan Euroopassa, jotta hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni.
 


Tahdon esitellä teille kolme vaatetta, joista huokuu persoonallisuus, muunneltavuus ja viehkeys


 

Pussihelmainen kevyt Leopardi-pusero, joka sopii 38-46 kokoiselle (49 €). Minun kokoni on 42-44 ja pituutta on kertynyt sopivat 162 cm. Ja vaate näyttää istuvan oikein hyvin.

 

Rakastan leopardikuosia. Se on persoonallinen, kaunis ja tekee pukeutumisesta hauskaa. Leikkisä, voisin sanoa. Leopardi-puserossa on alla trikoovuori ja joustava pääntie. Kuminauhallisen pääntien ansioista sitä voi pitää mm. olkapäillä. Kuminauhat hihoissa pitävät hihat paikoillaan mm. takkia laitettaessa. Kevyt, ilmava ja hauska pusero.
 

Hyvin joustava Strech housu Erin. Sopii XXL kokoiselle (59€).

 

Kun haluat pukeutua mukavasti, rennosti ja huolitellusti, nämä housut ovat juuri sinulle. Ihanan joustavat, kuin ei housuja jalassa olisikaan tunne. Myös näissä on muunneltavuutta. Lahkeiden pituutta voi säädellä niitä kääntämällä. Lämpöisempään syksykeliin lahkeet ylemmäs ja nauttimaan vielä hetki auringosta. Rosa värinä ei ole aikaisemmin ollut minun juttuni ollenkaan. Pukeuduin aina mustiin housuihin. Nyt kokeiltuani näitä olen iloisesti yllättynyt. Vaaleat housut näyttävätkin oikein miellyttävältä.
 

Navy-pusero, joka sopii 38-46 kokoiselle (49€). Kevyt, muunneltava ja ilmava syyspusero.

 

Kauniin tummansininen pusero on malliltaan samanlainen kuin Leopardi-pusero. Hillitympi kuosi arkeen, vapaa-aikaan. Silti tuo persoonallisuutta esille. Kuten mainitsinkin muunneltavuus ja ihana keveys on tämäkin puseron etu. Etuosassa on halkio, jota voi säätää rusettikiinnityksellä. Tummansininen toimii arkena kuin musta illalla. Tämän puseron värit ovat klassisen hillittyjä siksi, voin yhdistää sen melkein mihin vaan.
 


Hain rentoa, muunneltavissa olevia vaatteita ja persoonallisuutta. Ne yhdistyvät näissä vaatteissa mielestäni täydellisesti.


 
Jos jokin näistä kolmesta tuotteesta sai sinutkin innostumaan, voit käydä niitä tilaamassa käyttämällä minun koodiani; HANNAM ja kurkata siinä samalla muitakin kuukauden suosituimpia tuotteita.
Suora linkki; https://bit.ly/2Q2CIsV
Alennuskoodilla saat tilauksen loppusummasta 5 €:n alennuksen sekä ilmaisen postimaksun, normaalisti 5€. Koodilla saat siis 10 €:n säästön. (alennuskoodi ei koske asusteita)
 

Kotirouva

On suomalainen yritys, jolla on kaksi vaateliikettä ja verkkokauppa. Myymälät sijaitsevat Helsingin päärautatieasemalla kauppakujalla vielä syyskuun lopulle asti ja Tikkurilan asemalla, Dixi-kauppakeskuksessa. Uusi myymälä avataan syyskuun aikana osoitteeseen Simonkatu 9 Helsinki. Myymälät ovat persoonallisesti ja kauniisti sisustettuja. Verkkokaupassa on vain sesongin tämän hetken suosituimmat tuotteet.
Voisin kuvailla Kotirouva yritystä sanoilla; kaunis, yksilöllinen ja piristävä.
Kotirouvan liikkeessä käyminenkin on jo elämys. Viehättävä on se sana mikä tuli ensimmäisenä mieleeni, kun paikan näin.
Syksyn sesonki on jo kuumimmillaan ja löysinkin tarpeisiini sopivia laadukkaita ja käyttöä kestäviä tuotteita.
Mikä parasta, vaatteet ovat mitoitettu suomalaisille ja löytyy myös isoja kokoja. Minä, kuten moni muukin kamppailee itsensä kanssa siitä, mikä näyttää hyvältä ja mikä peittää minkäkin makkaran. Nyt saa makkarat olla paikoillaan ja ryhdytään koreilemaan vaatteilla tänä syksynä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*