Hanna Määttä

Miten saada liikunnan ilo takaisin? Pienryhmäliikunta innosti minua liikkumaan!

Liikunnan ilo katosi viime vuoden puolella kiireen, päänsärkyjen ja saamattomuuden vuoksi. Nyt olen ollut hukassa, mikä olisi minulle sopiva liikunta, joka innostaisi liikkumaan ja harrastamaan. Pidän tekemisestä ryhmässä, yksin tekeminen ei ole minun juttuni.
Onnekseni Kuntomaailma ohjasi minut pienryhmäliikunta tunnille. Matalan kynnyksen liikuntaa, jossa saa yksilöohjausta ja ryhmän koko on pieni.
 

 
Kävin kuukauden ajan Naisten Kuntomaailmassa Torikeskuksessa ja olen löytänyt sisäisen palon liikuntaa kohtaa uudestaan.
 

Pienryhmäliikunta

Innostaa ja opastaa liikkumaan riemukkaassa seurassa. Pienryhmäliikunta tunnit koostuvat ohjaajan tekemästä ohjelmasta, alkulämmittelystä ja venyttelystä. Tuntien aiheet vaihtelevat viikoittain tai kuukausittain. Sain kuukauden aikana tutustua kahteen erilaiseen tuntiin.
 

Ensimmäinen aihe oli sykkeen nostatus ja voima. Toinen oli kehonhuolto ja tasapaino. Vaihtelevuus pitää innostuksen yllä eikä harjoittelu ole yksipuolista.
 

Rouvat ketkä olivat olleet ryhmässä pidempään, ottivat minut ilolla vastaan. Ihan kuin olisin ollut aina siellä heidän kanssaan. Myös ohjaaja oli mitä loistavin. Hän tsemppasi, ohjasi ja innosti meitä tekemään uusia ja haastaviakin asioita.
 

Treenaamista ei voi aloittaa sata lasissa pitkän tauon jälkeen. Tästä on nyt hyvä jatkaa eteenpäin. Aion lisätä treenien määrää viikossa ja käydä tutustumassa uusiin ryhmäliikunta mahdollisuuksiin. Nyt on jo saatu kipinä syttymään niin laitetaan se roihuamaan!!
 

 

Kiitos Kuntomaailma tästä hauskasta ja energisestä kokemuksesta.

 
https://www.kuntomaailma.fi/
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*