Hanna Määttä

Miten saada kasvojen pienet verisuonet pois? Häiritseekö couperosa iho sinua?Osa 2

Olen huomannut vanhetessa kasvojen ihon muuttuvan. Minulla on hyvin ohut ja herkkä iho. Kasvoni ovat alkaneet punoittaa ja pienet verisuonet kuultavat ohuen ihoni läpi.
Couperosa tarkoittaa pintaverenkierron häiriötä ja hiusverisuonten laajenemista niin, että ne kuultavat ihon läpi. Punoittava iho usein syntyy viiman ja voimakkaiden lämpötilan vaihteluiden vuoksi.
 

Onneksi tähänkin vaivaan on helpotusta tiedossa. Kävin Beayty by Senjan vastaanotolla.
http://beautybysenja.fi/
Hän esitteli minulle Ellipse-hoidon. Hoidossa kontrolloidut valopulssit ohjataan ihon pintakerrokseen. Valo imeytyy kehon omaan luonnolliseen aineeseen- hemoglobiiniin punaisissa versoluissa. Hemoglobiini muuttaa valoenergian lämmöksi, joka tuhoaa pysyvästi verisuonen seinämän.
Kuulostaa kivuliaalta, mutta ei se ole. Hoito tuntuu kuminauhan napsahdukselta ihoon. Silmänympärys alue on herkkä ja siinä se tuntui pahimmalta.
Hoidon kesto riippuu hoidettavasta alueesta ja käsiteltävien suonten määrästä. Yksi hoito kertaa kestää yleensä 10-20 minuuttia.
Minulla meni hieman pidempään, kun käsittelimme kasvojen alueen myös Ellipsen Skin Rejuvenation hoidolla, joka auttaa pitämään ihon nuorekkaana. Hoito vähentää ikä- pigmenttivaurioita ja vähentää ihon punakkuutta. Hoidon avulla ihon koostumus paranee. Iho näyttää tasaisemmalta ja raikkaalta.
Hoidon kesto noin 20 minuuttia.
Tunne on hieman samanlainen iholla kuin verisuonten hoidossa, miedompi vain. Jokainen kokee kivun tietenkin eri tavalla, toiset ovat herkempiä kuin toiset. Minun mielestäni tämä viimeinen hoito on miellyttävämpi.
 

Tulokset
Näissä hoidoissa tulokset näkyvät välittömästi. Hoitokertojen määrä tietenkin riippuu suonten sijainnista ja määrästä. Hoidot tehdään noin kuukauden välein. Kävin kaksi kertaa hoidoissa ja tulos on hyvä.
Punoitus on lieventynyt ja pinta suonia hävinnyt. Skin Rejuvenation hoidon jälkeen iho tuntui ihanan kimmoisalta ja jämäkämmältä. Iho kiinteytyi huomattavasti. Pienellä vaivalla suuret vaikutukset.
 

Tulokset puhuvat puolestaan. Kokonaan punattomaksi en ihoani koskaan saa, mutta sitä punaisuutta voi hillitä.
 
Tutustu Beauty by Senjan kauneudenhoito palveluihin
https://www.facebook.com/beautybysenja/
http://beautybysenja.fi/
 
Asiakaspalvelu on hyvin asiakaslähtöistä, lämmintä ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*