Hanna Määttä

Miten saada kasvojen pienet verisuonet pois? Häiritseekö couperosa iho sinua?

Olen huomannut vanhetessa kasvojen ihon muuttuvan. Minulla on hyvin ohut ja herkkä iho. Kasvoni ovat alkaneet punoittaa ja pienet verisuonet kuultavat ohuen ihoni läpi.
Couperosa tarkoittaa pintaverenkierron häiriötä ja hiusverisuonten laajenemista niin, että ne kuultavat ihon läpi. Punoittava iho usein syntyy viiman ja voimakkaiden lämpötilan vaihteluiden vuoksi.
 
Onneksi tähänkin vaivaan on helpotusta tiedossa. Kävin Beayty by Senjan vastaanotolla.
http://beautybysenja.fi/
 
Hän esitteli minulle Ellipse-hoidon. Hoidossa kontrolloidut valopulssit ohjataan ihon pintakerrokseen. Valo imeytyy kehon omaan luonnolliseen aineeseen- hemoglobiiniin punaisissa versoluissa. Hemoglobiini muuttaa valoenergian lämmöksi, joka tuhoaa pysyvästi verisuonen seinämän.
 

Laite näyttää tältä.
 
Kuulostaa kivuliaalta, mutta ei se ole. Hoito tuntuu kuminauhan napsahdukselta ihoon. Silmänympärys alue on herkkä ja siinä se tuntui pahimmalta.
Hoidon kesto riippuu hoidettavasta alueesta ja käsiteltävien suonten määrästä. Yksi hoito kertaa kestää yleensä 10-20 minuuttia.
 

Valopulssit ohjataan hallitusti hoidettavalle alueelle.
 
Minulla meni hieman pidempään, kun käsittelimme kasvojen alueen myös skin texture hoidolla, joka auttaa pitämään ihon nuorekkaana. Hoito vähentää ikä- pigmenttivaurioita ja vähentää ihon punakkuutta. Hoidon avulla ihon koostumus paranee. Iho näyttää tasaisemmalta ja raikkaalta.
Hoidon kesto noin 20 minuuttia.
Tunne on hieman samanlainen iholla kuin verisuonten hoidossa, miedompi vain. Jokainen kokee kivun tietenkin eri tavalla, toiset ovat herkempiä kuin toiset. Minun mielestäni tämä viimeinen hoito on miellyttävämpi.
 

Silmät suojataan valolta.
 

Kasvoille levitetään geeliä joka kuljettaa valon paremmin ihoon.

Tulokset

Näissä hoidoissa tulokset näkyvät välittömästi. Hoitokertojen määrä tietenkin riippuu suonten sijainnista ja määrästä. Hoidot tehdään noin kuukauden välein. Näissä kuvissa olen käynyt kerran hoidoissa. Kerron lisää toisen hoito kerran jälkeen.
 


Heti hoidon jälkeen iho punoittaa ja on pientä lämmön tunnetta.
 
Punoitus on lieventynyt ja pinta suonia hävinnyt. Skin texture hoidon jälkeen iho tuntui ihanan kimmoisalta ja jämäkämmältä. Iho kiinteytyi huomattavasti. Pienellä vaivalla suuret vaikutukset.
 
 


Välittömästi näkyvät tulokset!
 
Tutustu Beauty by Senjan kauneudenhoito palveluihin
https://www.facebook.com/beautybysenja/
http://beautybysenja.fi/
 
Asiakaspalvelu on hyvin asiakaslähtöistä, lämmintä ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi!
 
 
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*