Hanna Määttä

Miten kävi 3kk:n NovAge Ecollagen -ihonhoitosetin testissä. Tulokset!

Mikä on NovAge Ecollagen ihonhoitosetti?
Ihonhoitosetin avulla on tarkoitus silottaa ulkonäköä vanhentavat juonteet. Tämä ihonhoitorutiini silottaa rypyt ja ravitsee ihoa. NovAge Ecollagenin sisältämä Tri-peptide-tekniikka ja koisokasvin kantasolu-uute tehostavat kollageenisynteesiä, suojelee soluväliaineen toimintaa ja silottaa ryppyjä sisältä ulospäin.
NovAge Ecollagen -ihonhoitosetin viisi tuotetta on suunniteltu NovAge-ihonhoitorutiinin noudattamista varten. Tuotteet on kehitetty toimimaan yhdessä, jotta saadaan parhaat tulokset. (lähde; Oriflame )
Lisänä settiin otin mukaan NovAge Skin Priming Essencen tuomaan lisää kosteutta kuivalle iholleni.
 
Kaikki tarvittava samassa kauniissa paketissa.
 
Lisää kosteutta talven rasittamalle iholle.
 
Testasin tuotteita kolmen kuukauden ajan. Olen käyttänyt ainoastaan näitä tuotteita, koska vain säännöllisellä käytöllä saadaan tuloksia. Tuotesarja on suunniteltu +30 vuotiaille. Noin 25 vuoden iässä alkaa kollageenin tuotanto vähentyä elimistössä. Joten nyt oli viimeinen hetki hoitaa tämä asia kuntoon.
 

 
Ihonhoitosetti kesti koko kolmen kuukauden ajan, paitsi NovAge Ecollagen Wrinkle Smoothing -seerumi. Seerumi pullo kestää noin puoliväliin, eli 1,5 kk ajan. Käytin sitä alkuun tupla määrän mitä ohjeissa pyydettiin, koska ihoni kaipaa lisä kosteutusta. Sen takia puolivälissä otin NovAge Skin Priming Essencen mukaan ihonhoitorutiineihini. Näin talvi aikaan ihoni vaatii enemmän kosteuttavia aineita.
Ihonhoitorutiinit on helppo muuttaa tämän setin avulla. Siinä on kaikki tarvittava aloittelevalle ihonhoitajalle tai jo ihonhoidon konkarille. Tuotteiden käyttö ei vaadi koko iltaa tai aamua. Muutaman minuutin rutiini aamuin ja illoin saa ihon uuteen eloon. Vaivaton ja helppo kokonaisuus.
 

Setissä on huomioitu kaikki ihonhoidon osa-alueet hyvin. Puhdistuksesta kosteutukseen. Setin hintalaatu suhde on kohdillaan.
En odottanut suuria tapahtuvan, kun ihoni ei ole päässyt niin huonoon kuntoon, kun tässä iässä se voisi jo olla. Mutta näkyviä muutoksia on tapahtunut.
 
Ihon väri on tasoittunut huomattavasti ja pienet juonteet ovat siloittuneet. Tummat läikät ovat haalenneet.
 
Väri ero on melkoinen. Iho on tasaisempi ja kuulas. ”Silmäpussit” ovat tasoittuneet.
 
Nyt on mutkaton tapa aloittaa ihon hyvinvointi. Kaunis, hehkuva ja kosteutettu iho on helposti saatavilla.
https://fi.oriflame.com/products/product?code=31786&store=tarumatikainen
https://www.facebook.com/tarumatikainenoriflame/
Annan setille arvosanan 10-. Miinus tulee siitä, että seerumi ei kestä niin kauaa kuin muut tuotteet. Muuten paketti olisi täydellinen. Tuotteet tekivät sen mitä on sanottu. Vähentää juonteita, kosteuttaa ja ravitsee ihoa.
 
Tuotteiden käytöstä löytyy myös video; https://www.youtube.com/watch?v=PDwrar6vo-4
 
 
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*