Hanna Määttä

Mikä on 30 päivän puhdistus- ja kauneusohjelma? Ja mitä siinä tapahtuu?

Otin testaukseen BYAS-CLB-ohjelman, joka kertoo olevansa tehokas ja helppo puhdistus- painonpudotus- ja kauneusohjelma, joka antaa työkalut kehon uudistamiseen. Tehokas ohjelma kestää 30 päivää. CLB- paketti sisältää henkilökohtaisen koulutusoppaan, BYAS IMUNE mikroleväkapseleita, BYAS Transformation shaken, BYAS XLR8-kapselit ja BYAS CLB shakerin. Kaikki tarvittavat 30 päivän kuuriin.
 

Mitä voi odottaa tapahtuvan 30 päivässä?
Energiatasot nousevat, koska kontrolloidaan sitä mitä syöt. Kynsien, ihon ja hiuksien kunto paranee. Paino putoaa.
 
Puhdistus
BYAS IMUNE on solujen puhdistaja ja ravitsija. Kapselissa on käytetty Chlorella vulgaris-mikrolevää. Sen ravinteita pidetään yleisesti hyvin samanlaisina kuin spirulinan, mutta olennaisia eroja ovat alhaisemmat proteiini- ja betakaroteeni pitoisuudet sekä nukleiinihapon ja lehtivihreän määrää, joita chlorella sisältää yli kaksinkertaisen määrän. Levä on mainio proteiinin lähde, 60 % puhtaasti imeytyvää proteiinia. Chlorellan solu rakentuu kompleksista polysakkarideista, joiden on todettu lisäävän interferonien tuotantoa ja omaavan voimakkaan syöpäkasvaimia ehkäisevän vaikutuksen asia. Se sitoo itseensä torjunta-aineita, karsinogeeneja ja raskasmetalleja, kuten radioaktiivista uraania, bariumia, plutoniumia, dioksiineja, elohopeaa ja kadmiumia. Solunseinämissä on havaittu samankaltaisia yhdisteitä, joilla bakteerit suojaavat itseään ja estävät epäedullisia mutaatioita.
 

Ominaisuuksien, joilla chlorella suojaa itseään, on havaittu parantavan näitä ominasuuksia myös ihmisessä.
Chlorella kykenee poistamaan myös alkoholia maksastamme ja ehkäisevän sopivina määrinä krapulan syntymistä. Chlorella on siis yksi tärkeimmistä ravinteista, kun puhumme puhdistavista ruoka-aineista.
Chlorella tukee aivojen ja maksan toimintaa, parantaa ruoansulatusta ja auttaa kehon kudosten uudistumisessa. Se vähentää tulehdusta, suojelee säteilyltä ja parantaa immuunijärjestelmän toimintaa.
 
Painon pudotus
BYAS transformation shake on erityinen proteiinitiiviste. Shake auttaa rasvanpolttoon ja ehkäisee lihasten kulumista aineenvaihduntaan painonpudotuksen aikana. Tiivisteen avulla rasvanpoltto voi jatkua jopa 15 tuntia. Helppo ja turvallinen valinta.
 


HI-TECH-kauneuskapselit XLR8
Kapselit ovat tarkoitettu ihon, hiuksien ja kynsien vahvistukseen. Tuote sisältää oleelliset omega3+ omega 6 monityydyttymättömiä rasvahappoja. Kapseleiden sisältämä CLA:n (konjugoitu linolihappo) auttaa mm. estämään rasvan kertymistä soluihin, nopeuttaa rasvan palamista energiaksi, vähentää rasvan varastoitumista kudoksiin, ehkäisee verenpaineen nousua, suojaa sydäntä ja verisuonia, parantaa immuunijärjestelmä toimintaa ja ehkäisee syövän syntyä, kasvua ja leviämistä. Aikamoinen super- tuote.
 

Koulutusoppaassa on tarkat ohjeet, kuinka tulee toimia, millaiset tavoitteet tulee laittaa ja harjoituspäiväkirja. Veden juonnin lisääminen on tärkeää kehonpuhdistuksen aikana. Vesi edistää ruoansulatusta sekä huuhtoo toksiineja ja epäpuhtauksia kehosta. Itse voi säädellä kaloreiden polttoa monilla tavoin. Hyötyliikunta on helppo ottaa arkeen mukaan. Ihan iisejä perus juttuja, ota hissin sijasta portaat käyttöön, parkkeeraa auto kauemmaksi.
 

 
Omat huomiot
Kuurin aikana huomasin seuraavia muutoksia. Kynnet kasvoivat nopeammin. Käytän rakennekynsiä, koska kynteni ovat heikot ja eivät kestä pitkänä laisinkaan. Huomasin suuren eron kynnen kasvussa. Sitä on helppo seurata, koska jouduin uusimaan rakennekynnet pienemmällä aikavälillä mitä normaalisti. Täytyy koettaa olla ilman niitä ja katsoa onko kynsien vahvuuksissa tullut muutoksia.
Iho. Kuurin lopussa otin tatuoinnin ja se parantui nopeammin kuin aikaisemmat. Iho ei ole niin kuiva kuin yleensä.
Hiukset ovat tuuhentuneet ja paljon on uutta ”vauva” karvaa tullut lisää. Ehkä hiusten lähtö on myös pienentynyt. Ainakaan mies ei ole valittanut niin paljoa, että sun hiuksia on joka paikassa.
 

Paino. Liikuntaa en ole juurikaan harrastanut tämän jakson aikana ihan ajan puutteen takia. Tämä asia on vielä muutoksen alla. Sitä täytyy saada lisää ja myös tunteja kelloon, jotta sitä aikaa olisi. Olen kyllä ottanut tavoitteeksi sen, että vähintään pari kertaa viikossa kävelen töistä kotiin ja etsin sen mieluisan liikunta harrastuksen. Vasta viime vuoden lopussa tein painonpudotuksen ja tämä on ollut hyvä tuki säilyttämään painonpudotuksen tulos. Ruokailuja en saanut menemään ihan ohjeiden mukaan, koska työt sotkivat ruokailuja. Ja vatsa toimii miten toimii, niin ihan hiilihydraatittomalla en voi olla. Muuten en p## viikkoon. Veden juontiin olen kiinnittänyt kuurin aikana huomiota. Töissä sitä tulee juotua tarpeeksi mutta kotona ei. Tunsin turhaksi mitata itseni joka päivä. Vihkosessa pyydetään se tekemään päivittäin. Kerta viikkoon riitti minulle ja tiesin missä mennään. Jos olisin liikkunut enemmän, painonpudotus olisi ollut suurempi. Nyt se oli –2 kg. En ottanut tavoitteeksi suuria lukuja, vaan yleisen hyvinvoinnin. Se on onnistunut kyllä.
 

 
Töissä on ollut porukkaa kipeänä, kotona on sairastettu, mutta en minä. Yleensä otan kaikki taudit vastaan, mitä lähelläni on. Nyt olen ollut terveenä. Ja se on todella hyvä asia. Vastustuskyky on parantunut.
Tyytyväinen olen tuotteisiin, en niinkään omiin toimintatapoihin. Sekin on positiivista, että olen huomannut huonot tapani ja ne ovat korjattavissa, eli kehityskelpoinen yksilö!
 
Lisää tuotteista ja niiden tilaaminen  https://www.facebook.com/MaritasBeautyCare/
https://www.maritasbeauty.com/
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*