Hanna Määttä

Maaliskuun Jolie Box, ihonhoidon superfoodit!

Maaliskuun boxin teemana on ihonhoidon superfoodit. Ihoa uhkaa kuivuus ja värittömyys. Kevätlääkkeiksi Jolie mainitsee superhedelmät, jotka sisältävät C-vitamiinia, antioksidantteja, voimamarjat ja kuorintaan käytettävät hedelmähapot. Tätä on maaliskuun Jolie Box. Heitetään hyvästit harmaalle, väsyneelle ja kuivalle iholle.
 

Mitä boxi sisältää?

 
Patyka Intensive Hydra-Soothing Moisturizer kosteuttaa ja rauhoittaa. Tuo välitöntä helpotusta kasvoille. Levittyy ja imeytyy helposti. Iho jää pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi. Tuoksu on syötävän hyvä.
 

Evolve Nourishing Hair Elixir on silikoniton ja 100 % luonnollinen hiuseliksiiri. Kosteuttaa, antaa kiiltoa ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. Estää myös sähköisyyttä. Pehmentää ja siloittaa hiuksen pintaa. Tuote sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat hiusta suojautumaan ympäristön aiheuttamilta vaurioilta. Vegaaninen tuote. Tuoksusta tulee mieleen sitruunainen kuppikakku.
 

Antipodes Worship Antioxidant Serum kasvoille. Suojaa soluja vapailta radikaaleilta ja hapettumisen aiheuttamalta stressiltä. Superhedelmiä sisältävä seerumi ehkäisee ikääntymistä. Boysenmarja, mustaherukka, kiivi ja Vinanza-viinirypäle ovat ylivertaisia kasvojen superfoodeja. Vegaaninen tuote. Koostumus vetinen ja ruskea. Imeytyy välittömästi.
 

Madara Brightening Aha Peel Mask on rakeeton hedelmähappokuorinta. Heleä, sileä ja elinvoimainen iho. Hedelmähapot kuorivat kasvojen ihoa ja poistavat kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnan jälkeen iho on vastaanottavaisempi muille hoitotuotteille. Vegaaninen. Tuoksu ei ole mielestäni järin miellyttävä, hieman yrttimäinen. Iho on hyvän tuntuinen kuorinnan jälkeen.
 

 
Ekopharma-kosteuttava vadelmakasvonaamio tehokas ihon kosteuttaja. Suomalainen tuote kosteuttaa ja hellii ihoa. Tuote sisältää runsaasti bioaktiivisia ja kosteuttavia tekijöitä mm. aloe veraa, keramideja, hyaluronihappoa sekä suomalaista vadelmanmarja- ja tupasvillauutetta. Kukkainen tuoksu. Tehokas kosteutus.
 

Mikä on Jolie boxi

Jolie box on laadukasta luonnonkosmetiikkaa sisältävä versio joka kuukausi kotiin saapuvasta yllätysboxista. Jolie box on jännittävä ja monipuolinen tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihmeellisen ihanaan maailmaan. Jolie box sisältää kuukausittain ajankohtaiseen teemaan liittyvät 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja. Joka kuukausi paketti sisältää kuitenkin vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta. Tuotteet on valittu niin, että ne sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.
Jolie boxin tilaajana saat ihania uutuuksia, limited edition -tuotteita sekä tuotteita ja brändejä, jotka eivät välttämättä normaalisti kuulu Jolien tuotevalikoimaan. Jolie box on tilaisuus testata myös Jolien Bestsellereitä ja klassikkoja sekä itselle parhaiten sopivia tuotteita. Jolie boxin tilaajana olet myös osa Jolien testiryhmää, joka saa kokeiltavakseen uusia Jolien valikoimaan pyrkiviä laatutuotteita, joista pyydämme palautetta boxin tilaajilta. Jolie box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja ja lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie boxissa on kuukausittain mukana kirje, jossa kerrotaan boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista. (lähde; https://kauppa.jolie.fi/)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*