Hanna Määttä

LPG, miellyttävä ja tehokas hoito keino. Vähemmän on enemmän.

LPG on hoitolaite, jolla annetaan hierontaa muistuttavaa hoitoa. Hoitolaite toimii alipaineella ja sen kehitti Louis Paul Guitayn perustama Lpg Systems vuonna 1986 arpikudosten ja palovammojen hoitoon. Nykyisin sitä käytetään enimmäkseen kauneudenhoitoon. Alipaineella toimiva hoito kiihdyttää verenkiertoa ja lymfakiertoa moninkertaisesti, jolloin aineenvaihdunta vilkastuu. Tällöin vamma-alueen turvotus vähenee ja sidekudoksiset arvet häviävät. Tämän vuoksi kirurgisten operaation jälkihoidossa käytetään jo yleisesti LPG-hoitoa.
Myös urheilijat käyttävät LPG-hoitoa helpottamaan lihasten toipumista kovasta rasituksesta.
Vuonna 2000 LPG sai Yhdysvaltojen FDA:n (Food and Drugs Administration) hyväksynnän lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi. (lähde; https://fi.wikipedia.org)

LPG-hoito nopeuttaa kuntoutumista

Terapeuttista LPG-hoitoa fysioterapiassa voidaan käyttää esimerkiksi akuuttien pehmytkudosvammojen, lihasjäykkyyden, tulehduksien, arpien, fibromyalgian, erilaisten kiputilojen ja turvotuksien hoidossa. LPG parantaa myös laskimoiden toimintaa, joka keventää raskaita ja väsyneitä alaraajoja.
 
Nopea ja erittäin tehokas hoito toivomallesi alueelle. Hoitoja voidaan tehdä koko kroppaan tai kohdistettuun alueeseen.
 

Minun polkuni

Halusin itse testata hoitoa kaulaan ja leuan alueeseen. Koen sen itse alueeksi, jolle täytyy tehdä jotain. Tämä ihana kaksoisleukani on ollut seuranani koko elämän ajan. Välillä pienempänä ja välillä isompana. Kaksoisleuka löytyykin sukuni naisilta, sukuvika siis, jos näin voi sanoa.
 
LPG hoitoa tehdään sarjoina. Ensimmäiset kaksi kuukautta hoidoissa käydään kaksi kertaa viikossa. Seuraavat kaksi kuukautta yhden kerran viikossa. Jokaiselle tietenkin katsotaan oma hoito-ohjelma tapauskohtaisesti.
Hoitojen tueksi sarjaan kuuluu joukko hoitoa tukevia tuotteita kuten teetä, shotteja, kiinteyttäviä rasvoja.
 

Hoito tuntuu lempeältä hieronnalta. Miellyttävän tuntuinen, jopa uninen fiilis. Rentouttaa kasvojen ja kaulan lihaksia. Ensimmäisen hoidon jälkeen iho tuntui kimmoisammalta ja kiinteämmältä. Tosin ei näkyvää vaikutusta vielä.
Olen hyvin herkkä ihoinen ja hoito sopi iholleni hienosti. Pientä punoitusta iholla, joka hävisi puolessa tunnissa pois. Vain sarja käynneillä saat tulosta, oli kyse mistä vain. Mikään hoito ei tee ihmeitä yhdellä kertaa.
Hoitokerrat ovat lyhyitä, joten aikaa varmasi kalenterista löytyy.
 

Edestäpäin huomaa jo kolmannen kerran jälkeen, kuinka leukalinja tasoittuu ja kaksoisleuka on pienentynyt. Myös sivuprofiili on hieman tasoittunut.
 
Jos et halua ns. veitsen alle mennä, niin suosittelen antamaan hoidolle mahdollisuuden. Muodonmuutos luonnollisin keinoin.
 
Yhdessä ammattilaisen kanssa saatte juuri sinulle sopivan hoidon.
LPG hoitoja Jyväskylässä tekee https://www.universalbeauty.fi/
 

LPG;n edut

 • Kiihdyttää verenkiertoa ja lymfanestekiertoa
  • Helpottaa kipu- ja särkytiloja
  • Laukaisee lihasten jännitystiloja
  • Parantaa nivelien liikkuvuutta
  • Tehostaa urheilijoiden palautumista
  • Muokkaa rasvakudosta
  • Silottaa selluliittia ja appelsiini-ihoa
  • Vähentää palovamman ja arpikudoksen aiheuttamaa kiristystä iholla

 
LPG:n on koettu parantavan myös unen laatua ja rentouttavan kokonaisvaltaisesti.
 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*