Hanna Määttä

Kuulumiset!

Heissan
Aika katoaa johonkin. Tuntuu, että juuri on aloittanut tämän misseily matkan ja nyt perjantaina jo päättyy. Matkamme Miss Plus Size Finland kisassa päättyy 9.3. Vanajanlinnassa järjestettävään finaaliin.

Siitä joko alkaa uusi matka missinä ja uudet kujeet tai matka tyssää siihen. Mutta on tässä jo hienoja kokemuksia ja ihmisiä tavattu ihan huikea määrä. Koko tämä matka on ollut suuri toiveen täyttymys.

Helsinki on käynyt aika tutuksi ja junalla en ole koko elämäni aikana kulkenut näin paljoa mitä tämän kilpailun aikana olen kulkenut. 🙂
Tämä on ollut aivan ihanaa aikaa ja pelkään, että tämän intensiivisen matkan jälkeen olo on tyhjä. Kaikki loppuu aivan seinään. Tarviin kyllä lomaa ja some taukoa, että hiljaisuus voi olla ihan hyvästä. Keskitytään sen jälkeen johonkin muuhun.
 
On se tässäkin taas huomattu miten ihmiset voivat purkaa omaa pahaaoloaan muihin. Typerä ja asiaan kuulumaton kommentointi. On joillakin aikaa ja omassa elämässä asiat huonosti kun täytyy muiden päälle kaikki paska oksentaa. No se on aina tiedossa ja siihen on suhtauduttava välinpitämättömästi. Turhaa epämääräisestä jorinasta on stressata. Se vain kuuluu tähän kun ollaan julkisuudessa. Joko sen kestää tai sitten on pysyttävä sieltä poissa!
 
En anna se pilata tätä ja nautin vielä muutaman päivän ajan tästä matkasta. Ihanaa alkavaa viikkoa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*