Hanna Määttä

Kuulas iho


 
x3 SkinRepair Booster 0,5 mm on väline, joka yhdessä Cosmopharma x3 kasvohoitotuotteiden kanssa lisää ihon kollageenia, hoitaen tehokkaasti ryppyjä, pinnallisia arpia, lievää ihon veltostumista, hyperpigmentaatioita ja pieniä auringon vaurioita.
x3 SkinRepair Booster on laite, jossa on useita satoja neuloja kiinnitettynä rullaan. Kun SkinRepair Booster pyöri iholla, se luo pieniä reikiä, ja huokoset ovat auki jonkin aikaa.
Tämä aiheuttaa kehossa reaktion käynnistäen kollageenin ja elastiinin tuotannon korjataakseen pienet haavat, ja uusien ihosolujen tuotanto alkaa saaden ihosi nuortumaan.
EDUT
Jos haluat tehokkaasti hoitaa ryppyjä, pinnallisia arpia, lieviä veltostumia, hyperpigmentaatiota ja auringon vaurioita, tämä on tuote sinulle! Sitä käytetään vain muutaman kerran kuukaudessa. Käytön seurauksena ihon uudistumiseen vaikuttavat aineet lisääntyvät ihossasi, ja x3 kasvohoitotuotteet vaikuttavat nopeammin ja entistä tehokkaammin.
HUONOT PUOLET
Haittana on vain, että 0,5 mm voidaan käyttää vain 2 – 3 kertaa kuukaudessa. Moni haluaisi käyttää useamminkin. Ihon punoitus ja kuivuminen on tavallista, mutta ne yleensä katoavat itsestään 3-7 päivän kuluttua.
Hoitoja kuten kemiallinen kuorinta, laser tai mikrohionta, olisi vältettävä, kunnes iho on uusiutunut kokonaan.
VUODANKO VERTA?
0,5 mm verenvuoto on minimaalista.
SATTUUKO SE?
0,5 voi sattua. Mutta et tarvitse puudutusainetta.
Suositellaan kaikille, jotka haluavat vähentää ryppyjä, pinnallisia arpia, lievää ihon veltostumista, hyperpigmentaatioita ja aurinkovaurioita.
 
Voit rullata koko kehon paitsi silmäluomet ja huulet. Voit käyttää Skinrepair-Boosteria rullaten pystysuoraan, vaakasuoraan ja vinosti sillä kehon alueella, jota haluat käsitellä.
Kevyt paine riittää.
Nosta x3 SkinRepair Booster irti ihosta kunkin rullauksen jälkeen, jotta et työnnä ihoa vasten ja naarmuta ihoa, sillä se ei ole tarkoituksena. Tavoitteena on luoda niin paljon reikiä kuin mahdollista.
Et voi tehdä hoitoa yli 2 – 3 kertaa kuukaudessa, koska liian tiheään toistaen iho menettää kosteutta, ja se voi aiheuttaa punoitusta, kuivumista ja ärsytystä. Älä koskaan käytä laitetta uudelleen, ennen kuin punoitus on laantunut täysin.
 
PUHDISTUS!
Ennen kuin käytät x3 Skinrepair Boosteriasi, sinun täytyy puhdistaa sekä iho että laite perusteellisesti! Koska ihon läpi menee satoja neuloja, lika aiheuttaa tulehduksia ja muita ongelmia. Puhdista ihosi Cosmopharmas x3 Micellar Waterilla, joka on nimenomaan tehty tähän tarkoitukseen, ja joka ei sisällä ainesosia, joista voisi olla haittaa SkinRepair Boosterin käytön yhteydessä.
Puhdista SkinRepair Booster laitteesi huolellisesti desinfiointiaineella.
Vältä kuorintojen tai naamioiden käyttöä juuri ennen kun käytät SkinRepair Boosteria, ja myös niinä päivinä kun ihosi on vielä punoittava tai ärtynyt.
SkinRepair Boosterin käytön jälkeen levitä x3 Seerumia ja x3 Päivä- tai Yövoidetta. Ennen ihoon koskemista, puhdista kätesi kunnolla kädet tehokkaalla pesuaineella, kuten Cosmopharman nestemäinen käsisaippua (tuotenro 210) Vältä koskemasta ihoon jos kädet eivät ole täysin puhtaat, koska kädet voivat kuljettaa bakteereja, jotka voivat olla haitallisia päästessään ihon sisälle.
Lisäksi sinun tulisi välttää meikin käyttöä heti käsittelyn jälkeen, sillä meikki voi tukkia pieniä aukkoja tuoden mukanaan bakteereita.
Lähitulevaisuudessa käsittelyn jälkeen sinun tulee välttää kuorinta-aineiden, naamioiden ja happoja sisältävien puhdistusaineiden käyttöä.
Sinun tulee olla myös äärimmäisen varovainen voimakkaassa auringonpaisteessa.

ÄLÄ KÄYTÄ jos sinulla on:
Vaikea acne
Koholla olevia arpia
Ruusufinni (Rosacea)
Ihottuma
Herpes
Nokkosihottuma
Hiiva- tai sieni-infektio
Avoimia haavoja
Psoriasis
Veren hyytymisongelmia
Huuliherpes
Syyliä
Ihosyöpä
Ihon melanooma
ÄLÄ myöskään käytä jos syöt:
Lääkkeitä, jotka aiheuttavat valoyliherkkyyttä
Lääkitystä, joka hidastaa ihon paranemista
Veren ohennuslääkkeitä
Masennuslääkkeitä
Antibiootteja
neuvottelematta ensin lääkärisi kanssa.
Booster on helppokäyttöinen. Ensimmäisellä kerralla hieman jännitti koskea laitteella kasvoihin, siinähän on piikkejä!! Kokeilin ensin kaulan alueelle. Pienen pieni piston tunne ihossa, joten päätin kokeilla kasvoihin. Ei satu ollenkaan. Vähän kirvelyä käsittelyn jälkeen. Kaksi hyvin pientä pisaraa on tullut verta yhdellä kerralla. Silmäni on hyvin herkät ja otsaa käsitellessä nipistely saa vedet valumaan silmistä. Laite liikkuu hyvin iholla, joten vältä painamasta liikaa. Tällä saa helposti vaurioita ihoon aikaiseksi, jos ei käytä ohjeen mukaan. En voi painottaa tarpeeksi, mutta pidä huolta hygieniasta. Desinfioi laite huolellisesti, äläkä lainaa lainetta muille! Mukana on hyvä säilytyskotelo. Ihon punoitus hävisi minulla kolmen tunnin kuluttua.
Ensimmäisen käyttökerran jälkeen parin päivän kuluttua kasvoni oli täynnä finnejä, jotka sitten hävisivät vajaassa viikossa kokonaan. Niitä ei ole sen jälkeen tullut. Ihoni voi paremmin kuin koskaan.
Iho on tasainen, kuulas ja hyvinvoivan näköinen. Meikistäkin tulee tasaisempi.
 

 

Ihoni on erivärinen ylä kuvassa, koska olin juuri silloin tullut ulkomailta. Se mihin pitää kiinnittää huomioita on ihossa tapahtunut muutos. Tasainen ja näpytön iho.
Tämän tuloksen olen saanut käyttämällä näitä kaikkia tuotteita säännöllisesti ja ohjeiden mukaan. Olen vaikuttunut! Käyttö ei vie edes kauaa aikaa, joten helppo sujauttaa arkirutiineihin mukaan. Suosittelen lämpimästi.
 
VIDEO KÄYTÖSTÄ löytyy minun facebookista;https://www.facebook.com/maattahanna/videos/1903481553312582/
 
Paremman ihon puolesta:
https://www.facebook.com/teresascosmopharma/
https://www.facebook.com/JaSie2013/
http://viettelys.cosmopharmas.com/
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*