Hanna Määttä

Kukkakuosi vaikuttaa kesän arkipukeutumisessa. Miltä näyttää Kotirouvan kuukauden suosituimmat kesävaatteet?

Lämpöaallon saapuessa luonto on puhjennut kukkaan. Myös kesän sesonki asut ovat kukkakuosilla komistettu. Puhuinkin jo aiemmin siitä, että en halua ostaa vaatteita, jotka jäävät vaatekaappiini turhanpäiväisesti lojumaan. Ei kertakäyttövaatteita! Haluan persoonallisia ja eettisiä vaatteita, jotka samalla heijastavat minun persoonaani ulospäin.
Talvisin hillitsen vaatteiden värikkyyttä, johtuu ehkä talven pimeydestä. Mutta näin kesällä auringon paistaessa haluan myös ilon ja elon näkyä arkipukeutumisessani.
Lämpö, valo ja iloisuus tulevat hyvin esiin tässä Taina-puserossa.
 
Taina-pusero on yhdenkoon tuote ja se sopii 38-44 kokoiselle. (39 € ) Mallin koko 42-44 ja 162 cm. Kuvauspaikkana Viherlandia, Jyväskylä.

 
Rento, kevyt materiaali. Helle keliin sopiva. Pääntie on joustava ja rypytetty. Kesäpuseron voi pukea myöskin näin, että olkapäät jäävät näkyviin. Kukkakuosi antaa mukavan kesäisen tunnelman. Tämä löytyy Kotirouvan kuukauden suosituimmista vaatteista https://kotirouva.com/jalleenmyyjille/tuote/taina-pusero/.
 

Kesä oikukkain ajanjakso. Ensin helle ja kohta jo mittarin lukema tippuu alas. Siihen olen varautunut kukkakuosisella ruusuhupparilla. Collegetakki on etuosasta avonainen ja se on 100% puuvillaa.
Ruusuhuppari on myös yhdenkoon tuote, jossa on reilu mitoitus. (59€). Mallin koko 42-44 ja 162 cm. Kuvauspaikkana Viherlandia, Jyväskylä.

 

Taskut ja vaajamittaiset hihat tuovat rennon fiiliksen. Huppari on monikäyttöinen ja vallan mukavan tuntuinen päällä. Huppari sopii niin lämpimälle kuin viileämmällekin säälle hihojen säätömahdollisuuksien vuoksi. https://kotirouva.com/jalleenmyyjille/tuote/ruusuhuppari/
 

En tiedä onko se tämä ikä vai mikä, kun kukkakuosi näyttää niin viehkeältä ja eloisalta. Oli mikä oli nyt kukkakuosi on suosittua.
 
Jos olet yhtä täpinöissä kuin minä näistä tuotteista, voit käydä niitä tilaamassa käyttämällä minun koodiani; HANNAM ja kurkata siinä samalla muitakin kuukauden suosituimpia tuotteita.
 
Suora linkki; https://bit.ly/2Q2CIsV
 
Alennuskoodilla saat tilauksen loppusummasta 5 €:n alennuksen sekä ilmaisen postimaksun, normaalisti 5€. Koodilla saat siis 10 €:n säästön.
 

Annetaan kesän ja hyvän fiiliksen näkyä! Kotirouva; Kaunista ja mukavaa arkipukeutumista, persoonalliselle pukeutujalle!

 

Kotirouva

On suomalainen yritys, jolla on kaksi vaateliikettä ja verkkokauppa. Myymälät sijaitsevat Helsingin päärautatieasemalla kauppakujalla ja Tikkurilan asemalla, Dixi-kauppakeskuksessa. Myymälät ovat persoonallisesti ja kauniisti sisustettuja. Verkkokaupassa on vain sesongin tämän hetken suosituimmat tuotteet.
Voisin kuvailla Kotirouva yritystä sanoilla; kaunis, yksilöllinen ja piristävä.
Kotirouvan liikkeessä käyminenkin on jo elämys. Viehättävä on se sana mikä tuli ensimmäisenä mieleeni, kun paikan näin.
Kesän sesonki on jo kuumimmillaan ja löysinkin tarpeisiini sopivia laadukkaita ja käyttöä kestäviä tuotteita.
Mikä parasta, vaatteet ovat mitoitettu suomalaisille ja löytyy myös isoja kokoja. Minä, kuten moni muukin kamppailee itsensä kanssa siitä, mikä näyttää hyvältä ja mikä peittää minkäkin makkaran. Nyt saa makkarat olla paikoillaan ja ryhdytään koreilemaan vaatteilla tänä kesänä!
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*