Hanna Määttä

Kesäkilot kuriin, viikko 12. TULOKSET!

12 viikkoa, mihin ne hävisivät? Joko tämä kuuri loppu, mitäs nyt? Aika menee todella nopeasti. Ekalla viikolla tuntui, ettei tämä ikinä lopu ja nyt se on ohi. 12 viikkoa, vuoristorataa niin painon pudotuksen kuin mielitekojensuhteen.
Olimme jo perheen kesken sopineet että, kun 12 viikkoa on ohi, pidämme yhden herkku päivän ja jatkamme sen jälkeen terveellisellä ruokavaliolla. Ei näin tiukalla, mutta ilman punaista lihaa, sokeria ja vehnä mössöä. Ja sen kannalla eniten on 13-vuotias tyttäreni. Hänenkin ajatusmaailma ruoasta on muuttunut ihan täysin.
Voin jo kuvitella tämän päivän herkuttelu hetken jälkeen mikä olo on. Mahaa vääntää ja huono olo. No se jää nähtäväksi.
Näin pitkää matkaa ei kuljettaisi ongelmitta. On ollut kipeä, vatsa ei ole toiminut, paino nousee, mieli maassa, herkkuja tekee mieli. Mutta kaikesta on päästy yli ja tässä ollaan. Sanon suoraan, etten ole ihan tyytyväinen loppu tulokseen. Aion vielä muutaman kilon nipistää pois ja sitten pysyä siinä.
 
Tulokset
Aiheena oli kesäkilot kuriin. Kesäkilot hävisivät siinä 4-5 viikon vaiheella. Sen jälkeen kaikki miinus on ollut plussaa. Olin tyytyväinen jo silloin kun kesäkilot hävisivät, mutta nälkä kasvaa syödessään, joten tavoitteetkin vaihtuivat uusiin kilojen hävittyä.
 

Ai kauhee miten turvoksissa sitä on ollut. Vatsan ympärys oli aloitettaessa 109,4 cm ja nyt 96 cm.
 
Kokonaispainon pudotus 12 viikon aikana on -7,8 kg.
 

Liika kiloja ei ole lähtenyt pelkästään vatsasta vaan tasaisesti ympäri kehoa, joten ulkoinen muutos ei ole niin näkyvä.
 
Eniten yllätyin kasvojen muutoksesta mitä en ollut itse edes tajunnut ennen kuin vertasin kuvia ennen ja jälkeen.
 

Kuvat; Foto-Antti ja kuvaaja Henriikka Koskinen
 
Turvotus ja pöhötys hävinnyt myös kasvoista. Ja näköjään kaulasta :)
 
Suosittelen lämpimästi Wellness tuotteiden käyttöä. Niillä saa hyviä tuloksia ja antaa alku sysäyksen elämäntapamuutokseen.
 
Lisää Wellness tuotteista; https://www.facebook.com/tarumatikainenoriflame/
 

Sujahdan mielelläni tähän uuteen mekkoon ja lähden juhlimaan!
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*