Hanna Määttä

Kesäkilot kuriin, viikko 11.

Viimeinen viikko alkaa taas jälleen kerran painon nousulla. +0,5 kg edellis viikosta. Nyt olen treenannut enemmän. Käyn BodyPump, core ja vahvista ja venytä tunneilla.
BodyPump on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon, koska se haastaa tärkeimmät lihasryhmät intensiiviseen treeniin kyykkyjen, työntöjen, nostojen ja kääntöjen avulla. BodyPumpissa yhdistuu koreografia, hittimusiikki ja äärimmilleen viety treeni.
Coressa keskitytään keskivartalon pinnallisten ja syvien lihasten harjoittamiseen sekä kehonhallinnan parantamiseen.
Vahvista ja venytä -tunnilla vahvistetaan selkärangan ja nivelten tukilihaksia, lisätään kehon liikkuvuutta, helpotetaan lihaskireyksiä, poistetaan pehmytkudosten kuona-aineita, sekä parannetaan palautumista. Harjoitus edistää mm. selän ja niska-hartiaseudun hyvinvointia, sekä parantaa ryhtiä.

Aika jykevän shaken saa, kun lisää Wellness shaken sekaan luumuja. Tulee makea ja tuhti annos. Tämä menee ihan jälkiruokana. Blenderiin shaket aineet, vanilja tai maustamaton, lisää luumuja ja sekoita tasaiseksi.
 

Tyttäreni pitää kalapuikoista ja emme ole niitä nyt syöneet, koska niissä on aineita, jotka eivät tähän ruokavalioon ole kuuluneet. Halusimme muutosta kala ruokiin ja kollasimme pakastealtaita ja löysimme täysjyvä kalapuikot, mahtavaa. Ei tarvitse enää muita kalapuikkoja ostaa. Nämä ovat hyviä. Tämä oli meidän ”roskaruoka” päivä.
 

Ja jälkiruoaksi nokkoslettuja. Nokkosletut ovat valmistettu valmiista nokkoslettu jauhoseoksesta. Jauhoseos koostuu gluteenittomista täysjyväjauhoista ja sisältää tietysti nokkosta. Osan jauhoista korvasin Wellness vanilja shakella. Mansikka vaahto on tehty kevyt vispikermasta, mansikoista ja makeutettu pienellä määrällä makeutusainetta.
 

Sushit ovat myös herkkuamme. Valmistin katkarapu ja kala susheja. Nämä on tehty sushi riisiin, joka ei ole mitään täysjyvää. Nyt taisi tulla cheat day, eli syötiin ohi ohjeiden. No söin vain 4 kpl susheja, ehkä sen voi antaa anteeksi.
 
Viime viikolla kirjoitin kreikkalais- tyyppisen keiton ohjeen. Tämä keitto sopii myös täysjyvä pastan kanssa pasta kastikkeena.
 
Kreikkalais tyyppinen keitto
 
370 g yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 dl vettä
2 rkl Natural Balance keitto jauhetta
1 valkosipulin kynsi, laitoin reilusti
100 g fetaa, maun mukaan
oreganoa, timjamia
 
Sekoita tomaattimurska ja vesi kattilassa ja kiehauta. Lisää tomaattikeittojauhe, sekoita tasaiseksi. Purista valkosipulinkynsi ja lisää mausteet. Anna hautua hetki. Annostele lautasille ja lisää mukaan feta.
 
Näin on tämä viikko vierähtänyt. Yksi retkahdus, sushi lautanen ja painon nousu jatkuu. Seuraava juttu onkin viimeinen ja katsotaan, mikä on kokonaistulos. Mitä jäi käteen ja mitä lähti.
 
Lisää Wellness tuotteista; https://www.facebook.com/tarumatikainenoriflame/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*