Hanna Määttä

Kenkäkauppa, jossa on jopa 20 000 kenkäparia! Olo oli kuin lapsella karkkikaupassa.


Kengät on oltava kestävät, hyvät jalassa ja tietenkin näyttää mukavalta. Tämä ei aina onnistu ruoka markettien kenkä osastolla. Joten suuntasin mainoksen houkuttelemana Humppilaan Kenkämaailmaan.
Humppila sijaitsee Tampereen ja Turun välissä. Yritin vangita tunnelman ja kenkien laajan valikoiman kuviin, mutta niitä oli niin paljon, että jouduin kuvia karsimaan.
 

 

 
Matkakohteenakin jo tunnettu Kenkämaailma yllätti minut suuresti. Kuvien perusteella ajattelin, että joo on siellä mukavasti kenkiä ja näyttää ihan minun tyylisiltäkin. Sisälle astuessa leuka loksahti auki ja tuli sellainen olo kuin olisin lapsi karkkikaupassa. En tiennyt mistä aloittaa ja mihin katsoa. Valikoima on valtava! Jos täältä et kenkiä löydä niin silloin et löydä niitä mistään.
 

 
 

Miehille, naisille, lapsille, arkeen, juhlaan, rannalle, lenkille. Ihan mihin vain tilanteeseen sopivia kenkiä löytyy. Häihin kenkiä löytyy ympäri vuoden.
 

Kenkämaailma on valittu Vuoden Kenkäkaupaksi 2018. Valinnan tekee Kenkäviikot Ry, johon kuuluvat kenkäalan tavarantoimittajat. Kaikki Suomen kenkäkaupat arvioidaan osaamisen, palvelualttiuden, miljöön, esillepanon ja taloudellisen menestyksen perusteella. En ihmettele tätä titteliä yhtään. Kaupassa on sellainen 80—luvun fiilis, palvelun kulta-aikaa. Palvellaan asiakasta alusta loppuun kunnioituksella. Täällä saa sitä kaupoista kadonnutta asiakaspalvelua. Kun kyseessä on pelkästään kenkäkauppa, tuotteita on laaja valikoima. Myös isot koot huomioitu upeasti.
 

 

Verkkokauppaa ei  heillä vielä ole, mutta kauppaa on käyty kuulemma viestein ja jalkineet on postitettu asiakkaalle. Eli jos et paikan päälle pääse laita heille rohkeasti viestiä. Kengät eivät jää saamatta.
https://www.facebook.com/Kenkamaailma/
 

Ensin säntäiltyäni hyllyjen välissä hidastin vauhtia ja aloitin systemaattisen hyllyjen tutkimisen. Minulla oli tietty idea jo mielessä mitä haluan kengältä. A) se ei saa olla perus tennari, juhlavampi B) hyvännäköinen C) niillä pitää pystyä kävelemään paljon D) jotain erilaista.
 

 
Monia vaihtoehtoja kokeilin ja kaiken kiiltävän perään olen kuin harakka niin siellä ne hyllyssä minua houkutti, kultaiset kengät. Se oli ihastusta ensi silmäyksellä. Sormet ristiin, että ne olisivat vielä hyvät jalassakin. Ja ne ovat. Tuhkimo löysi vihdoin täydelliset kengät. Ps. näitä et löydä Prismasta 😊
 

Kenkämaailma
Kenkämaailman ensiaskeleet on otettu vuonna 1982 Forssan Torin laidalla. Nimenä silloin oli Forssan Kenkä Ky. 1988 vuonna he aloittivat rakentamaan nykyistä toimipistettä Humppilaan, jonka avajaisia vietettiin 1989. Kiinteistössä on myös kahvila, Donna Rosa, joka on erillinen vaateliike heidän tiloissaan ja Nahkaliiteri.
 

 
Nahkaliiterin takkit ovat aitoa nahkaa ja he tarjoavat asiakkaille edulliset hinnat ja hyvän hinta-laatusuhteen.
Valikoimiin kuuluvat myös laukut, lompakot ja käsineet.
 

Kenkämaailma täytti 30-vuotta ja monenmoista mutkaa on heidän taipaleellansa tullut vastaan. Keskelle peltoa rakennettu kenkäkauppa on nyt nähtävyys, joka on koettava. Perheyritys, jossa kaikilla on sydän mukana. Kaikki ovat tervetulleita ja asiakaspalvelu on huippuluokkaista.
https://www.kenkamaailma.fi
 
Ehdotan, että tänä kesänä suuntaat Humppilaan, kenkä paratiisiin!
 

 
 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*