Hanna Määttä

Kasvojen hyvinvointi

Kolme viikkoa olen testaillut Cosmopharman X3 tuotesarjaa. Ja ne viikot on ollut yllätyksiä täynnä.
Jännitystä ja ahaa elämyksiä. Wau mitkä tuotteet!
 
x3 – Micellar Cleansing Water

Mieto puhdistusliuos, joka puhdistaa ihon tehokkaasti poistaen meikin, rasvan ja epäpuhtaudet. 250 ml.
Kasvojen puhdistusaine, jossa yhdistyvät kehittynyt miselliteknologia ja Kuolleenmeren mineraalit. Poistaa meikin helposti ja puhdistaa ihon.
Misellit imevät itseensä, lian, talin, meikit ja muut epäpuhtaudet ihohuokosten syvyydestä, kuten magneetti. Kuolleenmeren mineraalit kosteuttavat ja auttavat ihoa rakentamaan uusia soluja.
Voit käyttää tuotetta mascaran, eyelinerin, luomivärin jne poistamiseen silmien ympäriltä, sillä se on juuri sopivan mieto. Älä hankaa, vaan pyyhi kevyesti.
Suositellaan kaikille ihotyypeille. Sopii kaikille, sillä perusteellinen puhdistus saa kaikki ihotyypit voimaan hyvin. Sopii ensisijaisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, joka tarvitsee ylimääräistä syväpuhdistusta, samoin kuin herkkäihoisille jotka tarvitsevat miedon puhdistusaineen. Parabeeniton
Pyyhi kuivat kasvot, silmät ja huulet misellivedellä kostutetulla vanulapulla. Ei tarvitse hieroa, vaan pyyhi kasvot ja kaula kevyin vedoin. Toista tarvittaessa.
Ei tarvitse huuhdella. Käytä aamuin illoin. Sopii erinomaisesti herkälle iholle ja sopii kaikille ihotyypeille. Muistathan aina pestä kätesi, ennen kuin alat puhdistaa kasvojasi!
 
Hyvin tehokas puhdistaja. Tuoksuton. Vaikka olin puhdistanut ihon jo kasvopyyhkeellä ja Cleansing moussella, lähti ihosta vieläkin epäpuhtauksia puhdistusvedellä kostutettuun vanulappuun.
Yllätyin toden teolla, kuinka paljon lähtee epäpuhtauksia ihosta. Puhdistuksenjälkeen iho oli sileä, puhdas ja rasvaton.
 
X3 – Triple Action Peeling
 

Ainutlaatuinen kasvojen kuorinta, jolla on kolme ominaisuutta: Poistaa nopeasti kuolleet ihosolut, kosteuttaa ihoa ja vähentää pieniä juonteita. 50 ml.
Erittäin tehokas ja ainutlaatuinen kasvojenkuorinta Cosmopharmalta. Kuolleet ihosolut kirjaimellisesti rapisevat pois kasvoilta!
x3 – Triple Action on rakeeton kuorinta, joka käyttää luonnon AHA-hedelmähappoja poistamaan kuollutta ihosolukkoa naarmuttamatta herkkää kasvojen ihoa. Tuotteen teho perustuu vadelmaan, merilevään ja luonnolliseen hedelmän glykolihappoon. Vadelman korkea antioksidanttipitoisuus auttaa korjaamaan vahingoittunutta ihoa, suojaa ulkoiselta rasitukselta ja pitää ihon nuorekkaana ja notkeana. Merilevässä on korkeat pitoisuudet mineraaleja, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka toimivat sekä estäen tulehduksia, että pehmentäen ihoa. Tulokset ovat nähtävissä välittömästi ja iho muuttuu notkeammaksi, sileämmäksi, kosteutetuksi, ja saat tervettä hehkua kasvoille.
Sopii kaikille ihotyypeille, ja sitä suositellaan niille, jotka haluavat sileämmän, notkeamman ja terveemmän kasvojen ihon. Parabeeniton.
Puhdista kasvot perusteellisesti. Ota pieni määrä x3 – Triple Action sormenpäihin ja hiero pyörivin liikkein koko kasvoille, silmänympärysihoa lukuun ottamatta. Huomaat nopeasti, että kuolleet ihosolut irtoavat. Jatka kunnes kuorinta on täysin imeytynyt. Huuhtele lämpimällä vedellä ja kosteuta päivä- tai yövoiteella.
Älä ikinä kuori kasvojasi juuri ennen kun aiot viettää aikaa auringossa. Kuorinnan poistettua vanhat ihosolut ihosi pintakerroksesta, on iholle annettava aikaa muodostaa uusia soluja, ja nämä ovat herkkiä ja hauraita! Käytä aina päivävoidetta ja aurinkovoidetta SPF 25, ja pidä kasvosi varjossa useita päiviä, kun olet tehnyt kuorinnan.
 
Iho kuoriutuu silmin nähden. Helppo käyttöinen, tuoksuton. Kuorinnan jälkeen miellyttävän tuntuinen iho. Iho näyttää raikkaalta ja kuulaalta.
 

 
Iho alkaa kuoriutua välittömästi.
 
Käytin kuorintaa apuna poistamaan kädestäni kuollutta ihoa, jonka aurinko reissussa poltti. Älä kuori juuri palanutta ihoa. Ihoni oli jo parantunut, mutta käden iho hilseili.
 

Kuorintaa ennen ja sen jälkeen.
 
x3 – Active Vitamin Serum
 

 
Huipputehokas aktivoitua C-vitamiinia ja luonnollista Quinoa-öljyä sisältävä kasvoseerumi, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja neutraloi vapaita radikaaleja. 50 ml.
C-vitamiinin hyvää tekevä vaikutus iholle on yleisesti tiedossa. C-vitamiini parantaa ihon verenkiertoa, sävyä ja koostumusta, vaalentaen ihon tummia läiskiä. Aktivoitu C-vitamiini on tehokkain, vakain ja vähiten ärsyttävä C-vitamiiniin muoto. Se on rasvaliukoinen, mikä tarkoittaa, että se tunkeutuu ihon helposti ja on jopa 7 kertaa tehokkaampi kuin tavallinen C-vitamiini.
Aktivoitua C-vitamiinia sietävät hyvin herkätkin ihotyypit, ja se sopii myös herkille ihoalueille kuten silmien ympärille, ärsyttämättä niitä. Tavallinen C-vitamiini voi kuivattaa ihoa, mutta aktivoitu C-vitamiini on päinvastoin erittäin kosteuttavaa.
Kvinoa-kasvin siemenet sisältävät runsaasti mineraaleja, vitamiineja (A, B2, E, D, F) ja välttämättömiä aminohappoja. Kvinoaöljy ravitsee ihoa, antaa pitkäaikaista kosteutusta, ja parantaa näkyvästi ihon kimmoisuutta. Se vähentää ryppyjä, juonteita ja iän tuomia muita merkkejä.
x3 Active Vitamin Serum on ainutlaatuinen yhdistelmä sekä aktivoitua C-vitamiinia ja orgaanista
kvinoaöljyä, jotka yhdessä luovat todella aktiivisen antioksidanttiseerumin, jonka avulla tuote yksi markkinoiden tehokkaimmista seerumeista.
Suositellaan kaikille ihotyypeille.
Sivellään puhdistetuille kasvoille aamuin ja illoin, ennen päivä- tai yövoidetta.
 
Tuoksuton. Leviää hyvin iholla. Anna kuivua kunnolla ennen päivä/yövoiteen laittamista. Antaa mattaisan ihon. Tasoittaa ja iholla on kosteuden tunne, ei kuivata. Tuote on tasoittanut ihoani. Auttoi myös tasoittamaan auringosta tulleita läikkiä kasvoissa.
 

 
X3 – 24K Gold Mask
 

 
Kultamineraaleja sisältävä kasvonaamio poistaa varovasti kuolleet ihosolut ja puhdistaa ihohuokoset syvältä. Aito kulta vahvistaa ja nuorentaa ihon rakennetta. 50 ml.
 
Kleopatra käytti kultaa nuorekkaan ihon ylläpitoon nukkumalla joka yö kultanaamio kasvoillaan. Antiikin roomalaiset käyttivät kultavoiteita erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Kiinalainen Qing-dynastiaan kuuluva kuningatar käytti kultaista hierontarullaa kasvoihinsa joka päivä. Monet keisarinnat käyttivät kultarouhetta kauneusrutiineissaan. Miksi et nauttisi samasta ylellisyydestä?
x3 24K Gold Mask kasvonaamio sisältää aitoja kultamineraaleja. Nämä yhdistettynä aktiivisiin kasviöljyihin tekevät tästä kultanaamiosta erittäin tehokkaan. Se stimuloi solujen kasvua ihon pinnan sisimmässä kerroksessa (stratum basale), edistäen ihosolujen terveyttä ja vakautta, lisäten verenkiertoa kudoksiin, nopeuttaen solujen prosesseja ja mahdollistaen ihosolujen uudistumista. Kulta sisältää anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka estävät ihon tulehduksia. Parabeeniton.
x3 24K Gold Mask kasvonaamion jatkuva käyttö hidastaa joka käyttökerralla juonteiden ja ryppyjen syntymistä, ja iho näyttää nuorekkaammalta ja terveemmältä.
Suositellaan kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, mutta erityisesti niille, jotka todella haluavat helliä ihoaan erittäin ylellisellä kultahoidolla. Levitä paksu kerros puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa 10 min ja huuhtele viileällä vedellä. Käytä kerran viikossa.
 
Miellyttävän tuntuinen iholla, levittyy helposti, joten on riittoisaa. Tämä on niin hauskan näköistä touhua että. Itsellä on hauskaa, mutta niin on muillakin, jotka sinut näkee kultainen naamio naamassa. Hyvin mieto tuoksu. Olen käyttänyt tätä kasvohemmottelun yhteydessä.
Ohje löytyy täältä: https://www.stoori.fi/hanna-maatta/kasvohemmottelu/
 

 
Pieni lämmön tunne levityksen jälkeen. Helppo puhdistaa iholta pois. Mahtava tuote.
 
Kaikki nämä x3 tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja ihoni on kuin uusi vain kolmen viikon testauksen jälkeen. Kaikki nämä tuotteet yhdistettynä Skin Repair Boosteriin on saanut ihoni ihan uudelle tasolle.
 
X3 – SkinRepair Booster 0,5 mm
 

x3 SkinRepair Booster 0,5 mm on väline, joka yhdessä Cosmopharma x3 kasvohoitotuotteiden kanssa lisää ihon kollageenia, hoitaen tehokkaasti ryppyjä, pinnallisia arpia, lievää ihon veltostumista, hyperpigmentaatioita ja pieniä auringon vaurioita.
x3 SkinRepair Booster on laite, jossa on useita satoja neuloja kiinnitettynä rullaan. Kun SkinRepair Booster pyöri iholla, se luo pieniä reikiä, ja huokoset ovat auki jonkin aikaa.
Tämä aiheuttaa kehossa reaktion käynnistäen kollageenin ja elastiinin tuotannon korjataakseen pienet haavat, ja uusien ihosolujen tuotanto alkaa saaden ihosi nuortumaan.
EDUT
Jos haluat tehokkaasti hoitaa ryppyjä, pinnallisia arpia, lieviä veltostumia, hyperpigmentaatiota ja auringon vaurioita, tämä on tuote sinulle! Sitä käytetään vain muutaman kerran kuukaudessa. Käytön seurauksena ihon uudistumiseen vaikuttavat aineet lisääntyvät ihossasi, ja x3 kasvohoitotuotteet vaikuttavat nopeammin ja entistä tehokkaammin.
HUONOT PUOLET
Haittana on vain, että 0,5 mm voidaan käyttää vain 2 – 3 kertaa kuukaudessa. Moni haluaisi käyttää useamminkin. Ihon punoitus ja kuivuminen on tavallista, mutta ne yleensä katoavat itsestään 3-7 päivän kuluttua.
Hoitoja kuten kemiallinen kuorinta, laser tai mikrohionta, olisi vältettävä, kunnes iho on uusiutunut kokonaan.
VUODANKO VERTA?
0,5 mm verenvuoto on minimaalista.
SATTUUKO SE?
0,5 voi sattua. Mutta et tarvitse puudutusainetta.
Suositellaan kaikille, jotka haluavat vähentää ryppyjä, pinnallisia arpia, lievää ihon veltostumista, hyperpigmentaatioita ja aurinkovaurioita.
 
Voit rullata koko kehon paitsi silmäluomet ja huulet. Voit käyttää Skinrepair-Boosteria rullaten pystysuoraan, vaakasuoraan ja vinosti sillä kehon alueella, jota haluat käsitellä.
Kevyt paine riittää.
Nosta x3 SkinRepair Booster irti ihosta kunkin rullauksen jälkeen, jotta et työnnä ihoa vasten ja naarmuta ihoa, sillä se ei ole tarkoituksena. Tavoitteena on luoda niin paljon reikiä kuin mahdollista.
Et voi tehdä hoitoa yli 2 – 3 kertaa kuukaudessa, koska liian tiheään toistaen iho menettää kosteutta, ja se voi aiheuttaa punoitusta, kuivumista ja ärsytystä. Älä koskaan käytä laitetta uudelleen, ennen kuin punoitus on laantunut täysin.
 
PUHDISTUS!
Ennen kuin käytät x3 Skinrepair Boosteriasi, sinun täytyy puhdistaa sekä iho että laite perusteellisesti! Koska ihon läpi menee satoja neuloja, lika aiheuttaa tulehduksia ja muita ongelmia. Puhdista ihosi Cosmopharmas x3 Micellar Waterilla, joka on nimenomaan tehty tähän tarkoitukseen, ja joka ei sisällä ainesosia, joista voisi olla haittaa SkinRepair Boosterin käytön yhteydessä.
Puhdista SkinRepair Booster laitteesi huolellisesti desinfiointiaineella.
Vältä kuorintojen tai naamioiden käyttöä juuri ennen kun käytät SkinRepair Boosteria, ja myös niinä päivinä kun ihosi on vielä punoittava tai ärtynyt.
SkinRepair Boosterin käytön jälkeen levitä x3 Seerumia ja x3 Päivä- tai Yövoidetta. Ennen ihoon koskemista, puhdista kätesi kunnolla kädet tehokkaalla pesuaineella, kuten Cosmopharman nestemäinen käsisaippua (tuotenro 210) Vältä koskemasta ihoon jos kädet eivät ole täysin puhtaat, koska kädet voivat kuljettaa bakteereja, jotka voivat olla haitallisia päästessään ihon sisälle.
Lisäksi sinun tulisi välttää meikin käyttöä heti käsittelyn jälkeen, sillä meikki voi tukkia pieniä aukkoja tuoden mukanaan bakteereita.
Lähitulevaisuudessa käsittelyn jälkeen sinun tulee välttää kuorinta-aineiden, naamioiden ja happoja sisältävien puhdistusaineiden käyttöä.
Sinun tulee olla myös äärimmäisen varovainen voimakkaassa auringonpaisteessa.
ÄLÄ KÄYTÄ jos sinulla on:
Vaikea acne
Koholla olevia arpia
Ruusufinni (Rosacea)
Ihottuma
Herpes
Nokkosihottuma
Hiiva- tai sieni-infektio
Avoimia haavoja
Psoriasis
Veren hyytymisongelmia
Huuliherpes
Syyliä
Ihosyöpä
Ihon melanooma
ÄLÄ myöskään käytä jos syöt:
Lääkkeitä, jotka aiheuttavat valoyliherkkyyttä
Lääkitystä, joka hidastaa ihon paranemista
Veren ohennuslääkkeitä
Masennuslääkkeitä
Antibiootteja
neuvottelematta ensin lääkärisi kanssa.
Booster on helppokäyttöinen. Ensimmäisellä kerralla hieman jännitti koskea laitteella kasvoihin, siinähän on piikkejä!! Kokeilin ensin kaulan alueelle. Pienen pieni piston tunne ihossa, joten päätin kokeilla kasvoihin. Ei satu ollenkaan. Vähän kirvelyä käsittelyn jälkeen. Kaksi hyvin pientä pisaraa on tullut verta yhdellä kerralla. Silmäni on hyvin herkät ja otsaa käsitellessä nipistely saa vedet valumaan silmistä. Laite liikkuu hyvin iholla, joten vältä painamasta liikaa. Tällä saa helposti vaurioita ihoon aikaiseksi, jos ei käytä ohjeen mukaan. En voi painottaa tarpeeksi, mutta pidä huolta hygieniasta. Desinfioi laite huolellisesti, äläkä lainaa lainetta muille! Mukana on hyvä säilytyskotelo. Ihon punoitus hävisi minulla kolmen tunnin kuluttua.
Ensimmäisen käyttökerran jälkeen parin päivän kuluttua kasvoni oli täynnä finnejä, jotka sitten hävisivät vajaassa viikossa kokonaan. Niitä ei ole sen jälkeen tullut. Ihoni voi paremmin kuin koskaan.
Iho on tasainen, kuulas ja hyvinvoivan näköinen. Meikistäkin tulee tasaisempi.
 

Ihoni on erivärinen ylä kuvassa, koska olin juuri silloin tullut ulkomailta. Se mihin pitää kiinnittää huomioita on ihossa tapahtunut muutos. Tasainen ja näpytön iho.
Tämän tuloksen olen saanut käyttämällä näitä kaikkia tuotteita säännöllisesti ja ohjeiden mukaan. Olen vaikuttunut kolmen viikon testauksesta.
 
Paremman ihon puolesta:
https://www.facebook.com/teresascosmopharma/
https://www.facebook.com/JaSie2013/
http://viettelys.cosmopharmas.com/
 
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*