Hanna Määttä

Kasvohemmottelu

Kasvohemmottelu Cosmopharman x3-sarjan tuotteilla
 
Kasvot tarvitsevat aika-ajoin hemmottelua. Olen kokeillut tätä hemmottelua viikon välein kolmen viikon ajan. Vain kolmen kerran jälkeen on muutoksia ihon hyvinvoinnissa tapahtunut.
 
Nappaa tästä ohje talteen.

Pyyhi kuivat kasvot, silmät ja huulet x3-Micellar Waterilla kostutetulla vanulapulla. Älä hiero, vaan pyyhi kasvot ja kaula kevyin yhdensuuntaisin vedoin poistaen meikin ja epäpuhtaudet. Ei tarvitse huuhdella.
 


 
Laita sormenpäilläsi yksi pumppaus x3-peelinkiä otsaan, leukaan ja molempiin poskiin. Hiero kuorinta-aine reippaasti pyörivin liikkein, silmänympärysihoa lukuun ottamatta ja näet kuinka kuolleet ihosolut alkavat rapista.
 

 

 
Jatka kunnes kuorinta-aine on täysin imeytynyt. Mikäli sinulla on erittäin kuiva iho, voi se imaista kuorinta-aineen kokonaan, joten laita sitä reilusti lisää, jotta aine liikkuu kasvoilla. Pyyhi irronneet ihosolut pois vanulapulla. Ihoa ei tarvitse pestä.
 
Levitä paksu kerros kultamineraaleja sisältävää x3-24 K Gold Mask- kasvonaamiota kuoritulle ihollesi. Anna vaikuttaa reilu 10 minuuttia ja huuhtele se pois viileällä vedellä tai pyyhi kostutetulla vanulapulla.
 

 

Sivele yksi pumppaus huipputehokasta aktivoitua C-vitamiinia ja luonnollista Quinoa-öljyä sisältävää x3 -Active Vitamin Serumia otsaan, leukaan ja molempiin poskiin. Tätä seerumia voi käyttää myös silmien ympärille sekä huuliin.
 

Levitä lopuksi imeytyneen seerumin päälle ajankohdan mukaisesti joko koentsyymi Q10 sisältävää x3 – Q10 Day Cremiä tai kollageenia sisältävää x3-Collagen Night Treatmenttia.
Tällä hemmottelulla saat pehmeän, kosteutetun ja mattapintaisen ihon. Nopea ja helppo. Sopii vaikka naisten iltaan ohjelmanumeroksi.
 
Gold Maskin laitettua tuntee iholla pientä lämmön tunnetta. Gold Mask on helppo puhdistaa iholta.
Huomattavat iho muutokset.
 
Ylhäällä ennen kuva ja alhaalla kolmen kerran jälkeen. Iho on tasaisempi, auttanut finneihin. Kosteutetumpi iho, sileä ja tasaisempi. Olen tehnyt kasvohemmottelun illalla, jotta iho saa kosteutua ja levätä yön yli.
 

 
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan itse kuinka tämä toimii.
 
Tuotteet voi hankkia täältä
https://www.facebook.com/teresascosmopharma/
https://www.facebook.com/JaSie2013/
http://viettelys.cosmopharmas.com/
 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*