Hanna Määttä

Juhannusta ja muita kuulumisia

Juhannus se monen loman aloitus aika. Perinteenä on ollut olla juhannus ulkomailla. Kelit ovat takuuvarmasti hyvät. Mitäs nyt, juhannus Suomessa ja kelitkin näyttävät huonoilta…Olikin pähkäileminen mökille, ystävien seurassa kaupungissa vai mitä sitä tekisi. Kelit päättivät meidän puolesta ja aiomme olla kaupungissa ystävien kanssa. Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Muuta en kaipaakkaan. Pitkän lomattoman ajan jälkeen rentoutuminen on paikallaan. Lomaan on vielä muutama viikko.
Ihan hyvä uutisia ainakin vielä polveni suhteen tuli, lääkäri ei epäile pahan laatuista kasvainta. Magneettikuvaus on vielä edessä ja sen jälkeen lääkäri suunnittelee tarvittavat toimenpiteet. Ihan hyvillä mielin siis ollaan.
Sain uuden ihanan yhteistyökumppanin https://www.xanriina.fi/xanriina
Xanriina on palveleva naisten vaatteiden myymälä Humalistonkadulla Turussa, 50m rautatieasemalta kaupungin suuntaan. Heiltä saa vaatteet ja asusteet arkeen ja juhlaan kaikenikäisille. Kokovalikoima on poikkeuksellisen laaja: XS–XXXXXL.
Myymälästä löydät muun muassa yksilölliset käsilaukut, farkut, hameet, puserot, topit, neuleet, huivit, vyöt, korut ja kengät. Odotan innolla jo sinne pääsyä. Käynkin heidän luonnaan kesäkuun lopussa. Siitä sitten oma kirjoituksensa.
Mitään mullistavaa ei ole tapahtunut, oikeastaan on ollut ihanan rauhallista!
Toivotan kaikille oikein ihanaa Juhannusta ja kesän aikaa.
Mitä sinun juhannukseen kuuluu? Onko sinulla tiettyjä perinteitä?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*