Hanna Määttä

Joulu se tulee taas, voi prkl. Onneksi löysin siihen sopivan Epäonnenkeksit Anti-Joulukalenterin!

Joulu, kylmä, lunta, inhottavat joulukoristeet ja pakolliset lahjat. Yök, en ole jouluihminen. Kaikkia ihania kiiltäviä, söpöjä, hyvän tuoksuisia joulukalentereita on kaupat pullollaan. Nyt olen löytänyt itselleni oikean kalenterin, jolla voi laskea päiviä vuoden kauheimpaan juhlaan.
Anti-joulukalenteri, joka on täytetty epäonnenkekseillä! Keksien sisältönä on synkkiä ja murheellisia viestejä, ja uskallan arvata, että tämä kalenteri on yhtä musta kuin sieluni!

Kalenteri on täynnä hyviä aiheeseen liittyviä kirjoituksia ja kuvia.
 
Tämän kalenterin löydät Coolstuffilta,  https://www.coolstuff.fi/Epaonnenkeksit-Anti-Joulukalenteri.
He kertovat kalenterista näin:
Joulu on taas! Huokaus! Inhoat kimalletta, neulasia varistavia joulukuusia ja typeriä lahjoja. Piparit eivät tee sinusta kilttiä vaan saavat oksentamaan, ja olet aina ihaillut enemmän saiturin joulua kuin sitä punanuttuista Korvatunturin paksukaista. Et ole yksin (vaikka ehkä haluaisitkin olla).
Anti-joulukalenteri? Tottahan toki! Älä väitä, että joulukuun 24. päivässä on jotain odotettavaa! Kalenterin sisällä on 24 hiilenmustaa epäonnenkakkua, joiden sisässä on negaviesti tyyliin ”You may be ugly, but you’re also incredible stupid” ja ”I hope you’ve got pets, because you haven’t got any friends”. Anti-adventtikalenteri virittää sinut takuulla sopivan surkeaan mielentilaan vuoden latteinta huippuhetkeä odotellessa.
Hyvää joulua. Tai sitten ei.”
 


Tämä on huippu hyvä lahja joulun vihaajalle. Yksi epäonnenkakku painaa 6 g ja on mitoiltaan 5x5x4 cm. Epäonnenkakut ovat vegaanisia.
 

  • Coolstuffilla on hyvin nopea toimitus ja ilmainen palautus
  • Yli 60 euron tilaukset postikuluitta
  • Avoin kauppa 90 päivää
  • Turvallinen verkkokauppa

Maksuna heille käy pankin suoramaksu, pankki/-luottokortti, lasku ja osamaksu.
 
Osallistu arvontaan facebook sivuillani. Arvon kommentoijien kesken Epäonnenkeksit Anti-Joulukalenterin.  https://www.facebook.com/maattahanna/
 

 
 
Nyt en malta odottaa, että pääsen avaamaan luukkuja. Vihdoin joulun odotuksesta on tehty siedettävää.
Kalenteri on mahtavan kokoinenkin. Paras joulukoriste ikinä!
 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*