Hanna Määttä

Jalkahemmottelu orgaanisilla tuotteilla

Kasvot on hemmoteltu ja nyt on aika hemmotella jalkoja Cosmopharman organic tuotteilla.
Tarvitset hemmotteluun seuraavat tuotteet.
 
Organic Bath Salts Paradise
Kuolleenmeren suolaa johon on lisätty orgaanisia, vaniljan ja kookoksen eteerisiä öljyjä. 400 g.
Nauti 100% puhtaasta ja mineraalirikkaasta Kuolleenmerensuolasta johon on lisätty vaniljan ja kookoksen eteerisiä öljyjä. Kuolleenmeren mineraalit puhdistavat ja jättävät ihon silkkisen pehmeäksi. Vaniljan ja kookoksen mieto tuoksu rauhoittaa.
Käyttö
Lisää korkillinen suolaa juoksevaan, lämpimään veteen, jolloin muodostuu vaahtoa. Istahda ja nauti terveellisestä, puhdistavasta elämyksestä.

Organic Peeling Sorbet Melon
Orgaaninen kuorintavoide nuorentaa ja saa ihosi tuntumaan elinvoimaiselta. 220 g.
 
Kuorii ihon, tekee sen pehmeäksi ja joustavaksi sekä toimii luonnollisena syväkuorijana. Sisältää vain kasviperäisiä ainesosia jotka ovat puhtainta mitä luonto voi tarjota.
Käyttö
Levitä pehmein, pyörivin liikkein kostealle iholle ja huuhtele. Toista käsittely 1-2 kertaa viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Vain ulkoiseen käyttöön. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä suoraa kontaktia silmiin.

Organic Foot Butter
Orgaaninen jalkavoide väsyneille tai kuiville jaloille. 100 ml.
 
Luonnollinen koostumus väsyneille jaloille. Ravitsee kuivaa ja halkeilevaa ihoa. Sisältää eteerisiä aromiöljyjä ja kasviuutteita. Päivittäisessä käytössä parantaa nopeasti jalkojen ihon kuntoa. Sisältää vain kasviperäisiä ainesosia ja ovat puhtainta mitä luonto voi tarjota.
Käyttö
Hiero kuiviin tai erittäin kuiviin jalkoihin tarvittaessa. Käytä säännöllisesti. Vain ulkoiseen käyttöön. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä suoraa kontaktia silmiin.
 


Täältä löytyvät nämä ihanuudet:
http://viettelys.cosmopharmas.com/
https://www.facebook.com/teresascosmopharma/
https://www.facebook.com/JaSie2013/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*