Hanna Määttä

iColor Colortune eli huulituunaus, kevyt huulipigmentointi


iColor Colortune on todella kevyt ja luonnollinen huulten sävytys. Unohda vanhanaikaiset huultenrajaus-pigmentoinnit. Nyt sävytetään kevyesti ja samalla huulia hoitaen. Väri sisältää öljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa huulia. Huulet tuntuvat vielä kuukaudenkin jälkeen pehmeiltä.
 
Huulien tuunaus sopii sellaiselle, joka ei halua näyttävää pigmentointia, ei halua, että väri pysyy kauan, eikä halua muuttaa huulien muotoa.
 
Colortunella saat kevyen sävyn huuliin (syventää huulien omaa väriä), se kestää 6-8 kk, lähes kivuton toimenpide, vanhan pigmentoinnin uudistaminen käy nopeasti ja helposti, nopea käsittely (20 min), helpotusta arjen meikkaamiseen.
 

1. kuva ennen, 2. kuva käsittelyn jälkeen ja 3. kuva huulet ovat parantuneet
 
Viisi herkullista sävyä, joista jokaiselle löytyy mieleinen väri. On pinkki, koralli ja nuden sävyjä.
Tämä on uusi pigmentointimenetelmä. Uusi tapa tehdä. Tällä menetelmällä ei tehdä rajausta vaan koko huuli käsitellään kevyesti. Saat huolitellun näköiset huulet. Sipaiset huulirasvaa tai huulikiiltoa, muuta et tarvitse.
 

Itse käytän harvoin huulipunaa, koska sen kanssa saa olla läträämässä pitkin päivää. Juon päivän aikana töissä vettä, kahvia, syön…huulipuna häviää päivän aikana ja sitten sitä on hampaissa. Ei ole minun juttu näin arkena. Tähänkin ”ongelmaan” auttaa kevyt pigmentointi. Illaksi voikin jo sitten punaa lisätä, mutta päivällä töissä riittää huulituunaus.
 
Perus pigmentoinnin hinta on noin 400-500 €. Colortune maksaa vain 150 €. Huulienhoito pigmentoinnin jälkeen on helppoa. Bepanthen rasvaa huuliin, ei saunaa 5-6 päivään, ei pusuttelua eikä hikoilua. Huuliin saa koskea vain puhtailla käsillä.
Jos haluat näyttävät huulet, huulien symmetrisyyden korjausta tai pitkäkestoisen tuloksen, käänny silloin normaalin pigmentoinnin puoleen.
 
Colortuneen ei ole ikärajaa. Asiakkaina ovat niin nuoret kuin yli 70-vuotiaatkin leidit.
Kauneuskeskus Universal Beauty kouluttaa uusia ammattilaisia ja maahantuo iColor Colortunea. Heidän käsissään on turvallista, eikä lopputulosta tarvitse pelätä. Näissäkin asioissa kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen. Tällä alalla on huonoja ja epäpäteviä tekijöitä. Eivätkä he ota vastuuta teoistaan.
https://www.facebook.com/Kauneuskeskus-Universal-Beauty-232805380071304/
https://www.universalbeauty.fi/

Käy tutustumassa monipuolisiin palveluihimme.

 

Anita Hentinen on kauneuskeskuksen perustaja, palkittu yrittäjä, jonka taitoihin moni luottaa. Hän kouluttaa itse kauneudenhoidon ammattilaisia. Kauneuskeskus Universal Beautyyn kuuluu kolme hoitolaa; Jyväskylä, Jämsänkoski ja Helsinki. Kauneuskeskus on erikoistunut erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja heidän laitevalikoima on huipputasoa. Hoitola on sisustettu upeasti ja siellä tuntee itsensä hemmotelluksi. Ammattitaitoinen henkilökunta ja viihtyisät tilat palvelevat asiakkaita. Yritys on valittu Vuoden Yritykseksi vuonna 2005!
 


     Huuleni on juuri käsitelty. Ihoni on herkkä ja näin ollen turpoaa helposti. Turvotus laski muutamassa tunnissa.
 

Annoin ammattitaitoisen henkilökunnan valita juuri minulle oikean sävyn.
 

   Ennen ja jälkeen kuva. Jälkeen kuvassa huulet ovat päivän ”vanhat”.
 

     Neljä päivää käsittelyn jälkeen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*