Hanna Määttä

Hypoxi, kohdennettu rasvanpoltto

Mitä Hypoxi tarkoittaa? HYPOXI-menetelmässä yhdistyvät kevyt liikunta ja vaihteleva ilmanpaine. Tämä yhdistelmä mahdollistaa rasvanpolton kehon ongelma-alueilla. Naisille yleensä ylimääräinen rasva ja selluliitti kertyy reisiin ja pakaroihin ja näitä alueita on vaikea laihduttaa.
Miehillä ylimääräinen rasva kertyy tyypillisesti vyötärölle. Näistä rasvakertymistä eroon pääseminen vaatii tehokasta rasvanpolttoa.
Vaihteleva ali- ja ylipaine stimuloivat halutun alueen verenkiertoa. Kevyen liikunnan ansiosta keho pystyy tehokkaasti käyttämään rasvavarastoja energiana.
HYPOXI on maailman tehokkain luonnollinen menetelmä kohdistettuun rasvanpolttoon ja selluliitin poistoon.
(lähde HYPOXI )
 

Kenelle

HYPOXI sopii yleisesti ottaen kaikille. Nivel vaivat tai muut ongelmat liikkumisessa eivät ole este. Liikunta laitteessa on hyvin kevyttä ja miellyttävää. Matalatehoinen liikunta suoritetaan istuen, maaten tai kävellen. Ajankuluksi voi lukea, vaikka lehtiä tai tehdä töitä puhelimella. Jokaiselle katsotaan oman terveyden mukaan oma hoito. Asiakkaiden ikäjakauma on noin 18-75.
 

Maksuton konsultaatio

Kaikki lähtee liikkeelle maksuttomasta konsultaatiosta. Kävimme yhdessä läpi ohjaajan kanssa tämän hetken terveyden tilan ja kaikki muut mahdollisesti vaikuttavat asiat. Ohjaaja kertoo mitä Hypoxi on ja kuinka se toimii. Hyvin tarkka selvitys tulevasta. Asiakkaasta otetaan tarkat mitat, joita seurataan hoito jakson aikana. Konsultaatioon kuuluu myös laite kokeilu. Testataan miltä ne laitteet tuntuvat. Jyväskylän studiolla sinua palvelevat sairaanhoitaja, Hypoxi ohjaajat ja personaltrainer.
Jyväskylän Hypoxilla on sosiaalinen ja rento ilmapiiri. Sinne on helppo tulla ja autonkin saa oven viereen parkkiin.
Varaa oma maksuton konsultaatiosi
http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/varaa-maksuton-konsultaatio/
 

Minun tieni

Tehostetun rasvanpolton hoito jakso kestää neljä viikkoa. Hoito kertoja tulee 12. Tehokasta ja nopeaa.
Ihopuku, johon ensimmäisenä minut autettiin, näytti isolta sukelluspuvulta, joka on täynnä letkuja. Hieman tuli Alienmainen olo. Näiden letkujen kautta puvusta imetään ilmat pois. Puku tiukentuu ympärilleni todella tiiviisti. Ei ole todellakaan pahantuntuinen vaan olo on jämäkkä. Pieni kikatus taisi suustani päästä, kun puvussa olevat kennot täyttyivät ilmalla, jotka hieroivat vartaloani vaihtelevalla yli- ja alipaineella. Kuplat tuntuivat samalta kuin olisi isossa poreammeessa. Rentouttava ja hyvä olla. Puvun jälkeen siirryin sukkulapyörään.
 Sukkulapyörä saa rasvanpolton tehokkaasti liikkeelle. Polkeminen on hyvin kevyttä. Paineen vaihtelu sukkulan sisällä ei aiheuta kipuja tai outoja tuntemuksia. Edessäsi on mittaristo, josta itse seuraat polkemisnopeuttasi. Liian lujaa ei saa polkea. Ei ole tarkoitus rasittaa lihaksia vaan polttaa rasvaa.
 


Polkea voi myös maaten selällään.
 
Kun treenaan niin teen sen täysillä. Itseäni piti hillitä polkemisen suhteen. Kaikki on ollut uutta ja kivaa, niin sitä innostuu välillä liikaa. Onneksi on tällainen rauhallinen ja rentouttava vaihtoehto olemassa. Työpäivän päätteeksi on kiva tulla rauhoittumaan ja pääsee hetkeksi pois kaikesta kiireestä.
Studiossa on kätevä käydä vaikka keskellä työpäivää, jos se on mahdollista. Laitteissa kun ei tule hiki, ei tarvitse suihkua. Mukaan tarvitset vain trikoot ja t-paidan.
 

HYPOXI tiivistettynä

  • maksuton konsultaatio
  • todellisia tuloksia neljässä viikossa
  • koko jakson ajan henkilökohtainen valmentaja käytössä
  • hinnaltaan 30-50 €/käyntikerta
  • soveltuu ikään tai sukupuoleen katsomatta
  • nivel ongelmat tai muutoin ongelmia liikkumisessa ei ole haitaksi
  • patentoitu menetelmä, käytössä kymmenissä maissa ja Suomessa yli 20 kaupungissa
  • menetelmän on kehittänyt itävaltalainen lääkäri
  • Hypoxissa ei tule hiki

Heillä käy myös liikuntasetelit maksuvälineenä.  Jyväskylän HYPOXI tekee yhteistyötä Jyväskylän kaupungin ja sairaanhoitopiiirin kanssa. Työntekijät saavat -10 % hoidoista.

 
HYPOXI Jyväskylä https://www.facebook.com/Hypoxi.Jyvaskyla/
 
Näin on ensimmäinen viikko takana. Välimittaus on kahden hoitoviikon jälkeen. Niistä kerronkin sitten seuraavassa blogissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*