Hanna Määttä

HYPOXI, kohdennettu rasvanpoltto. Huikeat tulokset! Sisältää tarjouksen.

Tässä kertauksena mitä on Hypoxi jos et ole aikaisemmin lukenut blogistani.
HYPOXI-menetelmässä yhdistyvät kevyt liikunta ja vaihteleva ilmanpaine. Tämä yhdistelmä mahdollistaa rasvanpolton kehon ongelma-alueilla. Naisille yleensä ylimääräinen rasva ja selluliitti kertyy reisiin ja pakaroihin ja näitä alueita on vaikea laihduttaa.
Miehillä ylimääräinen rasva kertyy tyypillisesti vyötärölle. Näistä rasvakertymistä eroon pääseminen vaatii tehokasta rasvanpolttoa.
Vaihteleva ali- ja ylipaine stimuloivat halutun alueen verenkiertoa. Kevyen liikunnan ansiosta keho pystyy tehokkaasti käyttämään rasvavarastoja energiana.
HYPOXI on maailman tehokkain luonnollinen menetelmä kohdistettuun rasvanpolttoon ja selluliitin poistoon.
(lähde HYPOXI )
 
Kenelle
HYPOXI sopii yleisesti ottaen kaikille. Nivel vaivat tai muut ongelmat liikkumisessa ei ole este. Liikunta laitteessa on hyvin kevyttä ja miellyttävää. Matalatehoinen liikunta suoritetaan istuen, maaten tai kävellen. Ajankuluksi voi lukea, vaikka lehtiä tai tehdä töitä puhelimella. Jokaiselle katsotaan oman kunnon mukaan oma hoito. Asiakkaiden ikäjakauma 18-75 vuotiaat.
 

Olen käynyt Jyväskylän studiolla 13 kertaa Hypoxi hoidossa. Kuukausi on mennyt todella nopeasti ja jokainen hoito kerta on mennyt nopeammin ja nopeammin. Nytkö jo tämä loppui?? Ihanan aurinkoiset Hypoxi ohjaajat saavat hyvälle tuulelle, vaikka päiväni olisi mennytkin hieman mönkään. Heidän kanssaan on helppo asioida ja sinne voi mennä juuri sellaisena kuin olet. Kokoon ja ikään katsomatta.
 


 
 
Tänään oli se viimeinen hoitokerta. Loppumittaukset otti Ida. Jännityksellä odotin mitä mittanauha meille kertoo.
 

Mitat otetaan joka kerta samoista kohdista.
 
Tais vähän jännittää mitä mittoja sieltä tulee.
 
Hypoxin hoitokorttiin merkitään lähtötiedot ja edistyminen. -21,4 cm, mitä!! Kyllä. Piti ihan hieraista silmiäni. Ja siinä sivussa painoa on lähtenyt 2,3 kg pois.
 
Olen todellakin vaikuttunut hoidon tehosta. Eikä se, että senttejä on lähtenyt noin paljon, vaan se ikuinen palelu mikä minua on vaivannut koko elämäni ajan, on vähentynyt huomattavasti. Palelu, joka saa minut kääriytymään vilttiin jopa kesällä, on hävinnyt. Aina olen puhunut siitä, kuinka olen syntynyt väärään maahan, kun kesälläkin minulla on kylmä. Silloin kun mittari näyttää +30 ja ylöspäin, minulla on ollut hyvä olla. Huomasin palelun vähentyneen, kun yllätin itseni olemalla t-paita päällä kotona. Normaalisti se ei tulisi kuuloonkaan. Minulla on jopa lämmin välillä. Lääkäritkään eivät ole onnistuneet selvittämään kylmän syytä. Nyt tiedän ainakin siihen parannuksen. Olen hyvin onnellinen!
 
Olo on yleisestikin parempi. Hävinneet sentit ja pieni painon pudotus, joka ei tässä ole niin tärkeä, helpottaa oloa. Oikea ruokavalio tukee Hypoxi hoidon toimintaa. Kuukauden aikana en ole harrastanut juurikaan hiki liikuntaa eli tulokset ovat ainoastaan Hypoxin ansiota. Olin hieman skeptinen kuten moni muukin hoidon suhteen. Mutta juuri silloin se täytyy itse kokea. Uskalla rohkeasti testata uutta ja huomata sen toimivuus. Jokainen on yksilö ja tuloksen sen mukaiset. Kroppa kiinteytyy ja mieli virkistyy.
Hoitojakso motivoi pidempiaikaiseen elämän muutokseen.
 
HYPOXI tiivistettynä

  • maksuton konsultaatio
  • todellisia tuloksia neljässä viikossa
  • koko jakson ajan henkilökohtainen valmentaja käytössä
  • hinnaltaan 30-50 €/käyntikerta
  • soveltuu ikään tai sukupuoleen katsomatta
  • nivel tai muutoin ongelmia liikkumisessa
  • patentoitu menetelmä, käytössä kymmenissä maissa ja Suomessa yli 20 kaupungissa
  • menetelmän on kehittänyt itävaltalainen lääkäri
  • Hypoxissa ei tule hiki

 
 
HYPOX Jyväskylä https://www.facebook.com/Hypoxi.Jyvaskyla/
 
Varaa oma maksuton konsultaatiosi
http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/varaa-maksuton-konsultaatio/
 
VINKKI! Isänpäivä on tulossa ja joulu. Tässä hyvinvointiin liittyvä lahjaidea. Lahja josta on hyötyä.
 

 

Kampanjatarjous – 50 €, 12 kerran rasvanpolttojaksosta. Tarjous jolla lähtee senttejä vartalolta yli 20!!

 
 
 
 
 
 
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*