Hanna Määttä

Hypoxi Jyväskylä, 5-vuotis syntymäpäivät ja asiakaspalaute.


Hypoxi Jyväskylä järjesti asiakkailleen syntymäpäiväjuhlat. Hypoxi täytti 5 vuotta. Saimme nauttia mahan täydeltä ihania ruokia ja juomia. Syntymäpäivillä saimme myös tutustua magneettiripsiin. Kuinka ne toimivat ja miten ne laitetaan. On niissä alkuun aika näprääminen ennen kuin niiden laiton oppii.
 

Asiakkaat viihtyivät hyvin rennossa ilmapiirissä. Siinä sivussa hieman haastattelin muutamia asiakkaita. Mitä he ajattelivat Hypoxi Jyväskylästä ja miten hoidot ovat heihin tehonneet.

Nimimerkillä nainen 43 vuotta kertoo näin; Kävin yhdistelmä hoidon 12 kertaa. Hoito on auttanut minua poistamalla säryt jaloista ja ylimääräiset nesteet ovat myös hävinneet. Hoidot aiheuttavat vessassa juoksemista, joka oli tarkoituskin. Painoa lähti –2 kg. Vyötäröltä hävisi 6 cm. Kaikki tulokseni olivat miinuksella. Tänne on kiva tulla. Ihan odotin aina pääsyäni tänne. Olen käynyt nyt 2 kertaa pukuhoidossa kesän jälkeen. Olen tyytyväinen ja suosittelen!
 

Tiina kertoi tällä tavalla; Kävin 12 kerran hoito jaksolla ja rasvaa poistui elimistöstäni. Tykkäsin hoidosta kovasti. Tästä saa buustia treeneihin ja hyvän alkusysäyksen lähteä treenaamaan. Henkilökunta on ihana. Täällä on mukava käydä. Saan kaiken tiedon tarvittaessa. Uskon, että tämä on enemmän meidän naisten juttu.
 

Nimimerkillä nainen 33 vuotta sanoi näin; 12 kerran paketin otin ja -5 kg painoa lähti ja kokonaistulos senteissä oli siinä -20 cm. Samalla kiinnitin ruokavalioon enemmän huomiota, koska kyseessä on arvokas hoito en halunnut pilata tuloksia. Viikonloppuisin kyllä ruokavalio repsahti aina hieman. Aikojen varaaminen onnistui hyvin ja joustavasti. Minulle sopi pysty pyörä paremmin. Toivoisin isommat tilat, saisi olla enemmän rauhassa. Ja jos saisi vaikka vessaan suihkutettavaa deodoranttia. Hoidon jälkeen, kun lähtee matkaansa jatkamaan, olisi kiva laittaa hieman raikastetta kainaloon. Henkilökunta on todella mukava.
 
Ripsien laiton harjoittelua.
 
Raili kertoi kolmen kerran kokemuksensa; Olen kokeillut pukua että pyörää. Ne ovat tuntuneet oikein hyvältä. Sain ruokavalion, jota noudattaa. Otan kyllä pidemmän jakson myöhemmin. Mielelläni haluan kokeilla tätä uudestaan. Tässä on minulle hyvä startti jatkoa varten. Olen saanut hyvää ohjausta ja kokemus on ollut positiivinen. Asiantunteva henkilökunta. Olen saanut arkeeni paljon uusia niksejä.
 
Asiakkailta tuli kukkia.
 
Pariskunnan haastattelu, nainen 57 vuotta ja mies 65 vuotta; Olemme käyneet 12 kerran yhdistelmä jakson ja nyt olemme ylläpito jaksolla. Olemme kiinteytyneet ja innostuneet liikkumaan. Paino on kummallakin pudonnut ja rasvaprosentti pienentynyt. Mieheltäni on lähtenyt -7 cm vyötäröltä ja itseltäni -4 cm. Tulokset puhuvat puolestaan. Käyminen täällä on hyvin terapeuttista. Hermopinteeni säryt ovat vähentyneet huomattavasti. Henkilökunta on mukava ja helposti lähestyttävä.
 

Kyllä meitä hemmoteltiin!
 
Salaattipöytä
 

Ruoat olivat suussa sulavia.
 

 

Ripsien testailua.
 
Tämä on kyllä hyvä keksintö. Ei allergisoivia liimoja.
 
Kaiken kaikkiaan mukava ilta. Ihania ihmisiä ja hyvä tunnelma. Kannatti siis osallistua.
 
http://www.hypoxi.fi/lahin-studiosi/jyvaskyla/
 
https://www.facebook.com/Hypoxi.Jyvaskyla/
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*