Hanna Määttä

Hiusten hyvinvointi Argan Oil tuotteilla

Hiusten hyvinvointi Argan Oil tuotteilla
 
Ulkomaan reissun jälkeen olen käyttänyt vain Argan Oil tuotteita hiuksissani. Ulkomailla vesi on hyvin rautapitoista ja värjää vaalennetut hiukset vihreäksi. Hain tähän ongelmaan ratkaisua.
 
 
Argan Oil Shampoo
 

 
Shampoo, joka sisältää ekologista marokkolaista Arganöljyä ja Sheavoita. Tuotteessa on korkea pitoisuus luonnollisia kasviöljyjä, jotka puhdistavat, korjaavat ja kosteuttavat hiuksiasi. 400 ml.
Cosmopharman Argan Oil Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti, tehden hiukset samalla pehmeiksi ja helpommin muotoiltaviksi. Sisältää ekologista marokkolaista Arganöljyä ja Sheavoita, jotka silottavat ja ravitsevat hiuksia antaen niille volyymiä, elinvoimaa ja kiiltoa. Kosteuttaa, elvyttää ja vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa.
Argan Oil Shampoo on täydellinen myös sekä luonnolliselle (aito hius) että synteettiselle hiustenpidennykselle. Parabeeniton.
Suositellaan erityisesti jos sinulla on kuivat tai vahingoittuneet hiukset, mutta sopii hiustyypistä riippumatta kaikille, jotka haluavat ylläpitää hiustensa pehmeyttä, vahvuutta ja kiiltoa.
Pumppaa shampoota kädelle pieni määrä. Vaahdota ja hiero kosteisiin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti.
 
 
Shampoossa kuten kaikissa Argan Oil tuotteissa on mieto miellyttävä tuoksu. Olen käyttänyt tähän asti kampaamo tuotteita hiusten hoidossa. Jo ensimmäisellä kerralla puhtauden tunne oli eri luokkaa kuin kampaamo tuotteissa. Vaahtoutuu hyvin, joten helppo levittää pitkiinkin hiuksiin. Pumppupullo, joka helpottaa käyttöä. Ensimmäisen käytön jälkeen ystävä kysyi oletko värjännyt hiuksiasi, hiukseni tosiaan oli vihreät reissun jäljiltä. Vastasin vaan, että en ole värjännyt, olen vain pessyt ne. Toisen pesu kerran jälkeen minulla oli taas oma väri, ei raudasta tietoakaan. Ero oli niin huomattava.
 

Ennen pesua                                                                                                Pesun jälkeen
 
Argan Oil Conditioner
 

 
Hiusten hoitoaine, joka sisältää ekologista marokkolaista Arganöljyä ja Sheavoita. Tuotteessa on korkea pitoisuus luonnollisia kasviöljyjä, jotka korjaavat ja kosteuttavat hiuksiasi. 400 ml.
 
Cosmopharman Argan Oil Conditioner on hoitoaine, jonka kosteuttavat ominaisuudet pitävät hiuksesi pehmeinä ja sileinä koko päivän. Sisältää ekologista marokkolaista Arganöljyä ja Sheavoita, jotka silottavat ja antavat hiuksille volyymiä, elinvoimaa ja kiiltoa. Säännöllinen käyttö auttaa estämään hiusten vaurioitumista, vahvistaa ja korjaa hiuksia.
Emme suosittele Argan Oil Conditioner hoitoainetta hiustenpidennyksille. Parabeeniton.
Suositellaan erityisesti kuiville tai vahingoittuneille hiuksille, mutta sopii hiustyypistä riippumatta myös sinulle, joka haluat ylläpitää hiustesi pehmeyttä, vahvuutta ja kiiltoa.
Shampoopesun jälkeen levitä hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin, erityisesti latvoihin. Odota 2-3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.
 
Levittyy hyvin ja pesun jälkeen hiukset ovat hoidetun tuntuiset. Riittoisa myös pitkille hiuksille.
 
Argan Oil Hair Serum
 

 
Hiusseerumi, joka sisältää ekologista marokkolaista Arganöljyä ja Sheavoita.
Tuotteessa on korkea pitoisuus luonnollisia kasviöljyjä, jotka korjaavat ja kosteuttavat hiusta. 100 m
Cosmopharma Argan Oil Hair Serum terveille ja kauniille hiuksille joka päivä. Korjaa hiuksia välittömästi ja tekee niistä pehmeät ja kiiltävät. Sisältää rikastettua ekologista marokkolaista Arganöljyä, joka antaa pitkäaikaista suojaa ja vahvuutta. Argan Oil Serum sopii luonnollisille (aito hius) hiustenpidennyksille, käyttäen kuitenkin vain kosteisiin hiuksiin, ei kuiviin. Ei suositella synteettisille hiustenpidennyksille.
 
Suositellaan erityisesti kuiville, vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille, mutta myös muille hiustyypeille, kun halutaan pitää hiukset pehmeinä, vahvoina ja kiiltävinä.
Pumppaa pieni määrä käsiin. Levitä kosteisiin hiuksiin tasaisesti. Älä huuhtele. Päivittäiseen käyttöön. Parabeeniton.
 
Selvitti hiukset todella hyvin, helppo kammata myös hieman kosteana. Ihana raikas tuoksu. Muita tuotteita ei tarvita hiusten hyvin vointiin. Tuotteessa on lisäksi lämpö- ja UV-suoja.
 
Olen tyytyväinen tuotteiden tuloksiin. Hiukset voivat rankan reissun jälkeen hyvin. Kloori, aurinko, rauta ja suola pilaavat helposti hiukset. Vaikka kuinka käytin reissussa erilaisia hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, jotka estävät auringon ja kloorin haittoja, ja pesin kampaamo tuotteilla, jotka myöskin on tarkoitettu aurinkoon ja muille rasitteille. Silti kotiin tullessa hiukseni olivat koppurat, kuivat ja vihreät. Se 44 asteen kuumuus oli liikaa hiuksille ja ainainen rauta veden kanssa läträäminen. Aion seuraavalla reissulla ottaa vain nämä kolme tuotetta ja pärjätä näillä.
 
Kurkistus tulevaan blogiin:
 
Aiheena kasvojen hemmottelu hetki 😊
 

 
Ihanaiset tuotteet löytyvät;
https://www.facebook.com/teresascosmopharma/
https://www.facebook.com/JaSie2013/
http://viettelys.cosmopharmas.com/
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*