Hanna Määttä

Herttainen ja sympaattinen Cream Bear, reput ja laukut

Mikä ihmeen Cream Bear, en ollut kuullut tästä merkistä aikaisemmin.
Cream Bear brändi lähti liikkeelle taiwanilaisen naisen nallepiirroksesta. Myöhemmin hän keksi, että tästä sympaattisesta nallestahan voisi kehittää hauskan laukkubrändin.
Ensimmäisen Cream Bear myymälänsä hän avasi vuonna 2017 Malesiaan. Tällä hetkellä Cream Bear myymälöitä on kymmenkunta mm. Malesiassa, Singaporessa, Thaimaassa, Kreikassa ja Helsingissä.
Cream Bear laukut valmistetaan PU-nahasta, joka on synteettistä ns. ’vegaaninahkaa’. Materiaali kestää normaalia päivittäistä käyttöä ja on vedenpitävää. Laukut valmistetaan käsityönä Kiinassa.

Riikka Tuovisen tarina

Mieheni oli työmatkalla Singaporessa. Paikallisessa kauppakeskuksessa (Orchard Gateway), nallet laukkuineen herättivät hänen huomionsa ja hän toi yhden Classic -sarjan repuista minulle tuliaisena. Itseni lisäksi reppuun ihastui tuolloin vajaa 3v. tyttäremme. Käytin reppua käsilaukun sijaan. Minulla on ennenkin ollut ’käsilaukkureppu’, joka on todella kätevä. Yhden päivittäin kannettavista kasseista saa selkään.
Tämä reppu yllätti minut vielä enemmän käytännöllisyydellään. Sinne mahtuu todella paljon tavaraa, jota naisten laukuissa tulee pystyä kantamaan ;) Sivutaskuun sujahti vielä vesipullokin kätevästi! Käytin reppua puolisen vuotta. Tuntemattomat ihmiset ihastelivat sitä ja pysäyttivät minut kadulla, että mistä näitä saa?
Siitä se ajatus oikeastaan lähti ja aloimme selvittää asiaa enemmän, olisiko näitä mahdollista myydä myös Suomessa. Meillä on mieheni kanssa kello- ja kulta-alan yritys. Meillä on ollut pitkään tyhjillään yksi liikehuoneisto sekä ylimääräiset kalusteet. Pienellä pintaremontilla ja kalusteiden fiksauksella saimme kuin saimmekin 2018 juhannuksena auki ensimmäisen Cream Bear myymälän Suomeen!
 


Niin kiehtova söpöläinen on Cream Bear. Katselin ennen käyntiä tuotteita heidän verkkosivuillaan.
https://creambear.fi/
Ja voi pojat, liikkeeseen kun astuin, tuotteet olivat niin paljon enemmän mitä kuvista näkee. Näitä tuotteita pitää päästä hypistelemään. Kaiken maailman salataskut ja monipuolisuus yllätti minut ihan täysin.
 


Heti ikkunassa on katseenvangitsija. Cream Bearin maskotti, valtava nalle!
 

Kuvassa olevassa laukussa on vetoketjut myös silmissä, johon saa jotain ihanaa pikku tavaraa.
 
Repuissa on hyvä oivallus. Repun takana on salaosasto, vaikka puhelimelle ja lompakolle. Näin näpistelijät eivät pääse arvotavaroihin käsiksi.
 
Kauniita yksityiskohtia, käsityönä tehtyjä ja hyvin kestävä materiaali takaa pitkän käyttöiän ja hauskan tavan kuljettaa tavaroita.
Liike saa hyvälle tuulelle ja hymyilemään koko ajan. Voin sanoa, että siellä on tunnelma kohdillaan ja asiakaspalvelu loistavaa.
Ihana raikas tuulahdus tähän tylsien laukkujen ja reppujen maailmaan. Käyttäjän iällä ei ole väliä, nämä sopivat kaikille. Äidille ja lapsille samaan teemaan sopivat reput ja laukut.
 

Laukun tai repun ostajalle Cream Bear -avaimenperä VELOITUKSETTA!
 


Tämä ei ole pelkkä reppu kauppa. Löytyy ihania laukkujakin. Eri värisiä ja kokoisia.
Sammao-malliston reppu. Sammao-mallistossa pääosissa on kissa.
 

Tutustu suureen valikoimaan https://creambear.fi/collections

tai käy ihastuttavassa liikkeessä

Arkadiankatu 15
00100 Helsinki
Avoinna:
Ma-Pe 9:30-17:30 ja La 11-16

Cream Bear sydämen valloittaja!

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*