Hanna Määttä

Dress like Marien stailauksen vaatteiden esittely.

Dress like Marie vaateliike on saanut nimensä perustajan Marie Backman-Thorsin mukaan. Kyseessä on perheyritys. Marie Backman-Thors pyörittää yritystä yhdessä tyttäriensä Lisan & Emelien kanssa.
Yritys on saanut alkunsa Oravaisissa jo vuonna 2009, pienessä kylässä Pohjanmaalla Suomessa. Maarianhaminassa Ahvenanmaalla sijaitsee heidän pääkonttorinsa.
Yritys sai alkunsa siitä, kun Marien ystävät halusivat hänen vaatteensa, jotka hän oli ostanut itselleen ulkomaan matkoiltaan. Tästä yrityksen nimi johtuu, pukeudu kuin Marie. Yrityksen mottona on, että jokainen nainen, kurveihin katsomatta on upea ja tuntevat itsensä häikäiseväksi ja näyttäväksi.

Vaatteet eivät pelkästään näytä hyviltä vaan myöskin tuntuvat hyvältä. Vaatteet korostavat juuri oikeista paikoista oli vaatekoko mikä hyvänsä.
dresslikemarie.com verkkokauppa avautui vuonna 2013 ja ruotsalainen dresslikemarie.se aukesi 2018. Jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen ja 2016 he suunnittelivat oman vaatemallistonsa nimeltään Dress like Marie Design. Malliston suunnittelusta vastaa itse Marie ja hänen tyttärensä Emelie. Tuoreet trendit Marie käy tutkimassa ympäri maailmaa. Marie on trendikäs ja nykyaikainen ja sitä heidän vaatteensakin edustavat.
 
Tein heidän sivuillaan stailaus testin, jonka perusteella stailistit valitsevat sinulle sopivan asukokonaisuuden. Minulle valittiin kaksi kokonaisuutta joista valitsin itselleni Elisa-mekon + leopardileggingsit ja kaulakorun. Ne edustavat juuri minun tyyliäni. Olen jo aika tietoinen mikä sopii ja mikä ei. Testin tulos vielä vahvisti näkemystäni. Olen siis oikeilla jäljillä.
Toimitus postin kautta oli todella nopea, ihan parissa päivässä saapui pakettini noudettavaksi. Tuotteet olivat pakattu hyvin ja ne olivat oikein siistissä paketissa.
 

Tuotteet olivat juuri niin kuin kuvissa joista ne valitsin. Ja mikä tärkein, juuri oikean kokoisia.
 
Leggingsit ( kuva Foto-Antti, kuvaaja Riina Hult )
 
Jämäkkää, mutta hyvin joustavaa materiaalia. Kuvio ei menetä muotoaan vaikka kangas venyy. Miellyttävät jalassa. Käy arkeen ja juhlaan.
 
Mekko ( kuva Foto-Antti, kuvaaja Riina Hult )
 
Hihat aivan ihanat, kevyet mutta peittävät. Kangas laskeutuu hyvin ja on leppoisa päällä. Kesällä mekko menee sukkahousujen kanssa. Materiaali ei rypisty herkästi. Onnistunut valinta sanoisin :)
 
Kaulakoru ( kuva Foto-Antti, kuvaaja Riina Hult )
 
Iso, mutta ei liian hallitseva. Katseen vangitsija. Korun pituus on hyvin säädettävissä. Korviksia ei juurikaan tämän korun kanssa tarvita.
 
Kokonaisuus ( kuva Foto-Antti, kuvaaja Riina Hult )
 
Pidän kokonaisuudesta todella paljon. Taidankin ottaa asun jo käyttöön heti viikonloppuna. Rento, juhlava ja minun näköinen kokonaisuus.
 
Lompakko ei Dress like Marielta ( kuva Foto-Antti, kuvaaja Riina Hult )
 
Lompakko on oma lisäys asuun. Kannan yleensä lompakkoa pelkästään, koska se on iso ja laukut jotenkin hankalia. Asuste se on siinä missä muutkin.
 
( kuva Foto-Antti, kuvaaja Riina Hult )
 
Lompakko sopii leggingsien kanssa. ( kuva Foto-Antti, kuvaaja Riina Hult ).
 
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan testiä ja yllättymään positiivisesti. Kannattaa rohkeasti kokeilla uusia kokonaisuuksia. Lempivaate voikin olla se mitä et itse olisi koskaan valinnut.
 
Käy sinäkin kokeilemassa henkilökohtaista stailausta osoitteessa; https://dresslikemarie.com/fi/blogg/23_henkiloekohtaista-stailausta-kun-sinulle-sopi
 
https://dresslikemarie.com/fi/ sieltä löydät vaatteita koosta S kokoon 4XL.
 
https://dresslikemarie.com/fi/38-oma-design?p=1, tästä löytyy heidän oma vaatemallistonsa. Mallisto on saatavana koosta S (36/38) kokoon 4XL (52/54).

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*