Hanna Määttä

Dress like Marie, vaatteita kaiken kokoisille! Henkilökohtaisen stailaukseni tulos.

Dress like Marie vaateliike on saanut nimensä perustajan Marie Backman-Thorsin mukaan. Kyseessä on perheyritys. Marie Backman-Thors pyörittää yritystä yhdessä tyttäriensä Lisan & Emelien kanssa.
Yritys on saanut alkunsa Oravaisissa jo vuonna 2009, pienessä kylässä Pohjanmaalla Suomessa. Maarianhaminassa Ahvenanmaalla sijaitsee heidän pääkonttorinsa.
Yritys sai alkunsa siitä, kun Marien ystävät halusivat hänen vaatteensa, jotka hän oli ostanut itselleen ulkomaan matkoiltaan. Tästä yrityksen nimi syntyi, pukeudu kuin Marie. Yrityksen mottona on, että jokainen nainen, kurveihin katsomatta on upea ja se , että naiset tuntevat itsensä häikäiseväksi ja näyttäväksi.
Vaatteet eivät pelkästään näytä hyviltä vaan myöskin tuntuvat hyvältä. Vaatteet korostavat juuri oikeista paikoista oli vaatekoko mikä hyvänsä.
dresslikemarie.com verkkokauppa avautui vuonna 2013 ja ruotsalainen dresslikemarie.se aukesi 2018. Jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen ja 2016 he suunnittelivat oman vaatemallistonsa nimeltään Dress like Marie Design. Malliston suunnittelusta vastaa itse Marie ja hänen tyttärensä Emelie. Tuoreet trendit Marie käy tutkimassa ympäri maailmaa. Marie on trendikäs ja nykyaikainen ja sitä heidän vaatteensakin edustavat.
 

Henkilökohtaista stailausta, kun sinulle sopii!
Stailaus testiä tehdessä mihinkään ei tarvitse rekisteröityä ja testiin menee vain muutama minuutti. Mitään osto pakkoa ei ole. Tämä testi antaa sinulle vaihtoehtoja pukeutumiseen juuri sinun vartalolle sopivalla tavalla.
 
Stailaus testissä kysytään, minkälainen stailaus on kyseessä, tarvitsetko apua juhla vai arki pukeutumiseen. Stailattavan ikä ja pituus on oleellinen asia. Hiusväri ja vaatekoko ratkaisee aika paljon millainen vaate juuri sopii. Myös vaatetukseen kuuluu kengät, joten niiden kokoa kysytään myös. Rinnanympärys on hyvä mitata jo etukäteen tai voit arvioida sen. Vaate istuu paremmin, kun tiedetään tarkat mitat. Tiedätkö oman vartalonmuotosi? Testissä olevan helpon taulukon mukaan osaat valita oman muotosi. Saat valita jopa mieleisesi hiha ja kaula-aukko mallin, kuinka kätevää. Kokovartalokuva auttaa stailaajia valitsemaan oikeat vaatteet, mutta se ei ole pakollista.
Monipuoliset kysymykset auttavat stailisteja löytämään juuri sinulle oikeat vaihtoehdot.
Tulokseni vahvisti omaa näkemystäni mitkä vaatteet minulle sopivat. Pyysin apua juhlapukeutumiseen.
Tulokseksi sain nämä tuotteet;

 
 
 
 
 
Näistä vaihtoehdoista tilasin Elisa-mekon + leopardileggingsit ja kaulakorun. Nyt vain pakettia odottelemaan.
 
Käy sinäkin kokeilemassa henkilökohtaista stailausta osoitteessa; https://dresslikemarie.com/fi/blogg/23_henkiloekohtaista-stailausta-kun-sinulle-sopi
 
https://dresslikemarie.com/fi/ sieltä löydät vaatteita koosta S kokoon 4XL.
 
https://dresslikemarie.com/fi/38-oma-design?p=1, tästä löytyy heidän oma vaatemallistonsa. Mallisto on saatavana koosta S (36/38) kokoon 4XL (52/54).
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*