Hanna Määttä

Cryo21-kylmäterapia. Luonnollinen ja pysyvä rasvan poisto ilman kirurgiaa.

Cryo21 -terapia on uusi, käytetty Suomessa noin kolme vuotta, tehokas hoitomenetelmä, jolla on välitön ja kestävä vaikutus. Kylmäterapiaa käytetään rasvan poistoon keholta sekä fysioterapiassa.
 

Fysioterapia

Cryo21-terapia poistaa lihasjännityksiä sekä vammoista johtuvien vaurioiden oireita ja vähentää tulehduksia lihaksissa ja jänteissä. Se vähentää myös maitohapon kerääntymisen aiheuttamaa kipua lihaksissa.
 
Hoidettavia ongelmia ovat mm.

  • lihaskouristukset
  • turvotus
  • lihas- ja nivel -vaivojen helpottaminen
  • Lymfa- ja verenkierron tuki
  • lihasten rentoutus

 
Kylmällä on myös tehokas vaikutus verenkiertoon virtauksen ja hapensaannin paranemisen kautta.
(lähde https://www.cryo21.fi)
 

Veitsetön vaihtoehto kauneuteen

Kauneuskirurgialle on nyt kivuton ja luonnollinen vaihtoehto. Kylmähoito poistaa selluliittia, kiinteyttää ja siloittaa ihoa.  Cryo21 hoidolla vähennetään iho alueen lämpötila 34 asteesta 8 asteeseen. Jokaiselle tehdään oma hoitosuunnitelma, jossa ensin käydään asiakkaan tilanne läpi. Mitä hoidolta toivotaan ja mitä sillä voidaan saavuttaa. Perussairaudet eivät ole esteenä hoidolle.
Cryo21 aiheuttaa lämpöshokin alentamalla rasvasolujen lämpötilaa. Lämpötilan muutos johtaa rasvasolujen hajoamiseen ja elimistö poistaa jäännökset normaalin aineenvaihdunnan kautta. Tämä prosessi vie keholta aikaa noin 15-20 päivää. Kylmähoito on tehokas ja tulokset ovat kestäviä.
 
Toimenpide kestää 30 minuuttia ja itse käsittely 20 min. Ensimmäiselle käynnille varataan aikaa konsultoinnille 1,5 h, jossa käydään asiakkaan kanssa tarvittavat asiat läpi ja otetaan mitat, joita seurataan hoidon keston ajan. Hoito tehdään kahden viikon välein. Hoitokertoja on 1-5 haluamasta tuloksesta riippuen. Jo ensimmäisellä kerralla tulee tuloksia. Itseltäni jo ensimmäisen kerran jälkeen hävisi vyötäröltä -2,5 cm. Hoidolla on välitön vaikutus ja kahden viikon kuluttua näen pysyvän tuloksen.
 

Hoidossa käytetään italialaista kosmetiikkaa, joka on kehitetty juuri tätä hoitoa varten. Tuotteet suojaavat ihoa kylmyydeltä ja toimii väliaineena. Tuoksuvat hyvältä ja iho tuntuu hoidon jälkeen pehmeältä.
 

Käsittely tuntui viileältä hieronnalta. Viileyteen iho tottui aika nopeasti. Toimenpiteen jälkeen täytyy muistaa juoda vettä. Iho lämpeni hyvin toimenpiteen jälkeen ja illalla vatsa tuntui jämäkältä. Liikuntaa voi harrastaa heti, eikä toimenpide haittaa normaalia elämää laisinkaan.
 
Kylmähoito lisää ihon kollageenin syntyä, joka parantaa ihon kiinteyttä.
 

Cryo21 hoidon edut – tuo happea ja poistaa myrkkyjä rasvakerroksesta sekä parantaa verenkiertoa

Kylmähieronnan aiheuttama jatkuva verisuonten supistumisen ja laajentumisen vaihtelu yhdessä verisuoniston stimuloinnin ja rasvakudoksen myrkyllisten nesteiden eliminoinnin kanssa parantaa sisäisesti kudosten hyvinvointia ja hapensaantia ja selluliittia saadaan poistettua kudoksista.
 
Selluliitti on ihon aineenvaihdunnan heikkenemisestä, liiallisesta rasvasta ja jäykästä sidekudoksesta aiheutuvaa rasvakertymää. Rasvoja varastoivat solut muodostavat kudoksessa pystysuoria rasvaryppäitä, joiden välissä on joustamattomat sidekudosseinämät. Kun rasvasoluihin kertyy liikaa rasvaa, sidekudosseinämät eivät veny, vaan vetävät ihoa sisäänpäin. Samalla rasvaryppäät työntävät sitä ulospäin. Tämä saa ihon pinnan näyttämään appelsiininkuorelta.
(lähde https://www.cryo21.fi/selluliitti)
 

Cryo21-kylmäterapia auttaa moneen vaivaan. Fysioterapeuttisiin ja kauneuteen liittyviin ongelmiin. Turvallista, kivutonta ja veitsetöntä vartalonmuokkausta!
 
Kokeile ja ylläty nopeista tuloksista. Hyvä lahjaidea pukinkonttiin ja isänpäiväksi!
 
Varaa oma konsultaatio; https://www.cryo21.fi/cryo21-klinikka-jyvaeskylae
Cryo 21 Klinikka Jyväskylä
Yliopistonkatu 18 •  040520 Jyväskylä • puh 040 4839 299 • jyvaskyla@hypoxi.fi
 
https://www.facebook.com/jyvaskylassa/
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*