Hanna Määttä

Cryo21-kylmäterapia. Luonnollinen ja pysyvä rasvan poisto ilman kirurgiaa. Isänpäivä ja pikkujoulut lähenee!

Cryo21 -terapia on uusi, tehokas hoitomenetelmä, jolla on välitön ja kestävä vaikutus. Kylmäterapiaa käytetään rasvan poistoon keholta sekä fysioterapiassa.
Kylmällä on myös tehokas vaikutus verenkiertoon virtauksen ja hapensaannin paranemisen kautta.
 

Veitsetön vaihtoehto kauneuteen

Kauneuskirurgialle on nyt kivuton ja luonnollinen vaihtoehto. Kylmähoito poistaa selluliittia, kiinteyttää ja siloittaa ihoa.  Cryo21 hoidolla vähennetään iho alueen lämpötila 34 asteesta 8 asteeseen. Jokaiselle tehdään oma hoitosuunnitelma, jossa ensin käydään asiakkaan tilanne läpi. Mitä hoidolta toivotaan ja mitä sillä voidaan saavuttaa. Perussairaudet eivät ole esteenä hoidolle.
Cryo21 aiheuttaa lämpöshokin alentamalla rasvasolujen lämpötilaa. Lämpötilan muutos johtaa rasvasolujen hajoamiseen ja elimistö poistaa jäännökset normaalin aineenvaihdunnan kautta. Tämä prosessi vie keholta aikaa noin 15-20 päivää. Kylmähoito on tehokas ja tulokset ovat kestäviä.
 

Kävin jo toisen kerran hoidossa. Hoito on miellyttävää, ei liian kylmää. Hoito kestää 20 minuuttia, joten aikaa kyllä kalenterista löytyy. Lähteneet sentit eivät olleet tulleet takaisin. Tällä kertaa ei hurjia senttejä lähtenyt. Kylmä prosessi johtaa rasvasolujen hajoamiseen ja elimistö poistaa jäännökset normaalin aineenvaihdunnan kautta. Tämä prosessi vie keholta aikaa noin 15-20 päivää. Tulokset ovat siis parhaimmillaan noin 15 päivän kuluttua.
 


 
Pikkujoulut lähenevät ja kaapissa lojuva mekko on liian kireä. Nyt on viimeinen hetki ennen juhlia käydä pika ”laihiksella” hävittämässä muutamat sentit vyötäröltä.

Nyt on siihen huikea tarjous; https://offerilla.com/tuote/cryo21klinikkajyvaskyla-cryo21-terapia/

 

 
Vai unohtuiko isänpäivä, nou hätä. Kyllä isillekkin tekee hyvää pieni rasvan poisto ja treeniohjelma.
 
Jos rasvan poisto ei kiinnosta, Cryo21-terapiaa voidaan hyödyntää myös fysioterapian tukena, sillä kylmähoito vähentää tulehdusta lihaksissa sekä parantaa verenkiertoa ja hapensaantia.
Cryo21 sopii kaikille, koosta ja iästä riippumatta.
 
Tutkimustulokset puhuvat puolestaan; https://www.cryo21.fi/cryo21-tutkimukset
 

Jokainen on yksilö ja jokaisen keho toimii omalla tavallaan. Suosittelen kokeilemaan, näin tiedät itse, kuinka kylmäterapia sinulla toimii. Miksi mennä veitsen alle, kun on turvallisempikin vaihtoehto.
 
Varaa oma konsultaatio; https://www.cryo21.fi/cryo21-klinikka-jyvaeskylae
Cryo 21 Klinikka Jyväskylä
Yliopistonkatu 18 •  040520 Jyväskylä • puh 040 4839 299 • jyvaskyla@hypoxi.fi
 
https://www.facebook.com/jyvaskylassa/
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*