Hanna Määttä

Cosmopharman Organic tuote-sarja; shampoo, huulirasva ja jalkavoide

Nyt on kulunut kaksi viikkoa tuotteiden kokeilun aloittamisesta. Kerron kokemuksiani Cosmopharma Organic tuotesarjan shampoosta, huulirasvasta ja jalkavoiteesta.
 

Mieto shampoo jossa on orgaanisia uutteita kuten laventelia vahvistamassa, rosmariinia, tyrniä, kamomillaa stimuloimassa ja kanelia antamassa hiuksille ihanan tuoksun. 400 ml.
Puhdistaa hellävaraisesti, suojaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa.
Levitä kostutettuihin hiuksiin. Nauti orgaanisten eteeristen öljyjen tuoksusta. Huuhtele.
 
Shampoo tuoksuu ihanalle, ei keinotekoisia tuoksuja. Shampoo ei vaahtoudu kovinkaan voimakkaasti, joten pitkiin hiuksiin tuotetta joutuu laittamaan enemmän kuin muita tuotteita joita olen käyttänyt. Tuote on jämäkkää ja ei ehkä parhain mahdollinen tuote juuri minun käsittelyille hiuksille. Hiukseni joutuvat kestämään kovaakin käsittelyä, kihartamista, suoristamista, vaalennusta ym. työni puolesta.
Shampoo pesi hiukseni todella hyvin. Jäi puhdas ja hyvän tuoksuinen tunne. Suosittelen kyllä. Hyvä hoitoaine tähän kylkeen niin hiukset kiittää.
12-vuotias tyttärenikin halusi kokeilla shampoota ja piti siitä kovasti.
 

Orgaaninen jalkavoide väsyneille tai kuiville jaloille. 100 ml.
Luonnollinen koostumus väsyneille jaloille. Ravitsee kuivaa ja halkeilevaa ihoa. Sisältää eteerisiä aromi öljyjä ja kasviuutteita. Päivittäisessä käytössä parantaa nopeasti jalkojen ihon kuntoa.
Hiero kuiviin tai erittäin kuiviin jalkoihin tarvittaessa.
 
Mitä tästä voisin sanoa muuta kuin LOVE IT!
Huomasin huiman eron jo ensimmäisellä käyttökerralla. Minulla on kuivat jalat ja se ,että käyn usein suihkussa ei auta asiaan. Nyt onnekseni olen löytänyt ihanan tuotteen siihen ongelmaan.
Purkin avatessa etelän tuoksu huumasi minut. Jalkavoide on täyteläinen ja juuri sopivan rasvainen. Levittyy ja imeytyy hyvin. Ei jätä tahmaista oloa jalkoihin. Voiteessa on myös viilentävä vaikutus.
Sivutuotteena myös käteni eivät ole kuivat. Levitän tuotteen lopuksi myös käsiini. Käytin rasvaa aina iltaisin ennen nukkumaan menoa. Yön aikana voide sai rauhassa ravita ja kosteuttaa kuivat jalkani. Jos haluaa tehostaa kosteutusta, niin voi käyttää kosteuden säilyttäviä sukkia.
Voidetta voi käyttää myöskin mm. huulille, kyynärpäihin, name it, ihan mihin vain.
Foot Butter sopii myöskin koirien tassuille. Pehmentää kovat tassunpohjat.
 

 

Ennen kuvassa ilman voidetta. Toinen kuva ensimmäisenkäyttökerran jälkeen. Suuri on jo ero.
 

 
Kuvassa ei ole käytetty voidetta ollenkaan. Kaksi viikkoa olen käyttänyt voidetta joka ilta ja eron kyllä huomaa. Jatkan kyllä voiteen käyttöä jatkossakin. Olen myös huomannut näiden tuotteiden tuovan ihon normaalin värin takaisin. Tästä seuraavassa blogissa lisää kun käsittelen kasvo tuotteita.
 

Orgaaninen huulivoide. 4.25 g.
100% ainesosista ovat luonnollisia ja ekologisia:
Sheavoita
Avokadoöljyä
Mehiläisvahaa
Greipin kuoriöljyä
Aloe Barbadensis lehtimehua
Teepuuöljyä
Kuville huulille tarpeen mukaan.
Juurikin näin, tarpeen mukaan. Tätäkin tuotetta olen käyttänyt kaksi viikkoa aamuin illoin, eli kaksi kertaa päivässä, enkä muuten sitä tarvitsekaan. Yleensä lotraan huulirasvoja pitkin päivää, mutta nyt ei enää tarvitse. Huulet on pehmeämmät ja kosteutetut.
Luonnollinen kosteutus huulille. Imeytyy huuliin eikä jää vain ihon pintaan, kuten esim. vaseliini joka on öljynjalostuksessa (maaöljyn eli petroleumin tislauksessa) sivutuotteena saaduista pitkäketjuisista hiilivedyistä koostuva rasva.
 
En näe syytä miksi näitä tuotteita ei kannattaisi käyttää.
Ei sisällä mineraali öljyjä, keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä aineita tai väriaineita.
Eikä sisällä geenimuunneltuja ainesosia (GMO ) tai parabeenejä.
Tuotteet sisältävät eteerisiä öljyjä ekologisesti viljellyistä kasveista.
Mitään tuotteita ei ole testattu eläimillä. Pakkaukset ovat kierrätettäviä.
 
Iho, hiukset voi hyvin ja sitä kautta minä voin hyvin. Olen valintani tehnyt voin suositella lämpimästi näitä tuotteita.
 

 
 
Täältä löytyvät nämä ihanuudet:
http://viettelys.cosmopharmas.com/
https://www.facebook.com/teresascosmopharma/
https://www.facebook.com/JaSie2013/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*