Hanna Määttä

Cosmopharma Organic-tuotesarja kasvojen puhdistus ja kosteutus

Cosmopharma Organic tuotesarjan viimeinen blogi. Käsittelyssä on kasvoille tarkoitetut tuotteet.
 
Aloitan yö- ja päivävoiteesta.
Ekologinen yövoide, joka sisältää granaattiomenaa, luonnollisia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä. 50 ml.
Intensiivinen koostumus ravitsee, rauhoittaa ja luovuttaa antioksidantteja ihosi käyttöön. Sisältää vain kasviperäisiä ainesosia ja on puhtainta voidetta jota luonto voi sinulle tarjota.
Levitä puhdistetulle iholle. Hiero ihoon kunnes voide on täysin imeytynyt.
 

 
Yövoiteessa on miellyttävä mieto tuoksu. Ensimmäisellä kerralla otin voidetta aivan liikaa, vähempikin olisi riittänyt. Riittoisa tuote. Imeytyy nopeasti ja antaa kosteutetun tunteen iholle.
 
Organic päivävoide. Luomu-päivävoide, joka sisältää granaattiomenaa, luonnollisia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä. 50 ml.
Granaattiomena on yksi luonnollisten antioksidanttien rikkaimmista lähteistä. Päivittäinen käyttö ravitsee ja uudistaa ihoasi. Sisältää vain kasviperäisiä ainesosia ja on puhtainta voidetta jonka luonto voi tarjota.
 
Levitä puhdistetulle iholle. Hiero kunnes voide on imeytynyt ihoon.

 
Ja juurikin näin, puhtaalle iholle. Iho täytyy pestä myös aamulla. Yön aikana iholle kerääntyy likaa, rasvaa ym. Aloita aina ihonhoito puhtaalla iholla.
 
Voiden on koostumukseltaan hyvin jämäkkää ja hyvin rasvaista. Iholleni ei käy rasvaiset tuotteet, iho yleensä reakoi rasvaisiin voiteisiin tekemällä finnejä ympäri naaman. Tämä voide ei tehnyt sitä. Ei mitään merkkiäkään finneistä vaikka on täyteläinen voide kyseessä.
Ehkä hieman raskas voide meikin alle, mutta kun annoin voiteen imeytyä kunnolla ennen meikkaamista, mitään ongelmaa ei ollut. Anna siis voiteen imeytyä rauhassa.
Hyvä kosteuden tunne iholla. Muista rasvata myös kaulan alue. Mieto tuoksu tässäkin. Yövoide tuoksui hieman paremmalle kuin tämä päivävoide.
 
Ekologinen puhdistusvaahto kasvoille. 225 ml.
Vaahtoava puhdistaja, joka tasapainottaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa samalla kun se hellävaraisesti kuorii. Sisältää eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita joilla on anti-aging ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Ihana tuoksu tulee puhtaista kasviöljyistä. Sisältää vain kasviperäisiä ainesosia.
Ruiskuta pieni määrä käsiin ja hiero kostutetuille kasvoille ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.
 

Tämä on yksi suosikeistani. Ihan oikeasti yllätyin siitä puhtauden tunteesta, joka tuli ensimmäisellä käyttökerralla. Yleensä puhdistan kasvot puhdistusliinalla ja kaupan puhdistus nesteellä. Ne ei ole mitään verrattuna tähän. Putipuhdas, sileä iho ja miellyttävä tuoksu. Ja vielä helppokäyttöinenkin!
 
Nämä tuotteet yhdessä ovat saaneet ihoni näyttämään ja myös tuntumaan hyvältä.
 

Tässä kuvassa on seurattu kahdessa viikossa tapahtuvaa muutosta. Älkää rypyistä välittäkö, nämähän ei sinäänsä ole mitään ryppyvoiteita. Pointti tässä onkin se, että miten iho on muuttunut. Kaikkea muutosta ei saa kuviin näkymään.
 

Kolmen viikon jälkeen iho on huomattavasti saanut väriä takaisin ja tasoittunut. Ja nämä ihanat silmäpussit ovat pienentyneet ja vaalentuneet. Iho voi todella hyvin, luonnollisin keinoin.
 

Ikinä en ole ennen meikitöntä kuvaa (onhan mulla ripsien pidennys ja kulmat mutta muuten ilman meikkiä) laittanut mihinkään saatikka ollut missään ilma meikkiä. Nyt uskalsin, koska ihoni on hyvä. Ei tarvitse hirveän pakkelin alle sitä peittää. Kiitos kuuluu Cosmopharman Organic tuotesarjalle!
 
Suosittelen.
 
Seuraavassa blogissa esittelen kokeilemani aurinkosuojavoiteen ja aftersun voiteen. Nyt tulee hieman taukoa kirjoittamiseen, koska lähden perheeni kanssa reissuun. Suomen puolella ei oikein ole päässyt näitä tuotteita vielä testaamaan niin otanpa ne reissuun mukaan. Pääsevät tosi toimiin.
 
Helpoin tapa tilata on täältä;
https://www.facebook.com/teresascosmopharma/
https://www.facebook.com/JaSie2013/
http://viettelys.cosmopharmas.com/
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*