Hanna Määttä

Castello leipä

Mukava yhteinen napostelta vaikka illanistujaisiin. Juuston voi valita oman maun mukaan. Helppo ja nopea tarjottava.
 
Tarvitset
vaalean leivän
Castello-juustoa 2 pkt
1 dl öljyä
timjamia
valkosipulimurskaa
suolaa
 
Leikkaa leipään keskelle juuston kokoinen kolo. Älä leikkaa pohjaan asti. Juusto voi valua sieltä pois. Aseta juusto paikoilleen. Leikkaa leipään reunoille viiltoja.
 
20160808_185830
20160808_190225
20160808_190942
Lisää öljyn joukkoon timjamia ja valkosipulimurska. Valuta leipään tehtyihin viiltoihin öljyseosta. Ripottele hieman suolaa leivän päälle.
 
Laita leipä uuniin 180-200 asteeseen noin 10-15 min. Tarkista onko juusto tarpeeksi sulanut. Nauti heti.
 
20160808_192508
20160808_192311

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*