Hanna Määttä

BYAS Face Lifter, maailman ensimmäinen ammattimainen kauneuslaite, joka on suunniteltu myös kotikäyttöön.

BYAS Face Lifter
 
Face Lifterissä on 3 johtavaa nuorennusteknologiaa:
-Bionic Iontophoresis Technology (iontoforeesi)
-Bionic EMS Technology (sähköinen lihasstimulaatio)
-Bionic RF Technology (radiotaajuudet)
 
Ihon päällimmäiset kerrokset muodostavat hyvin voimakkaan suojamekanismin. Ne estävät vieraiden aineiden imeytymisen kehoon. Tästä syystä perinteiset voiteet levittyvät vain ihon pinnalle, eivätkä saa aikaan kestävää nuorennusvaikutusta.
BYAS Face Lifter hyödyntää magnetismin perusperiaatetta mahdollistamaan korkeatehoisten anti-age-aineiden imeyttämisen ihon syvempiin kerroksiin: samat polariteetit hylkivät toisiaan.
Positiivisesti ionisoidut hyaluronihappomolekyylit “työnnetään” positiivisella iontoforeesilla ihon syvempiin kerroksiin, missä ne vapauttavat pysyvät anti-age -vaikutuksensa ja aktivoivat fibroblasteja tuottamaan luonnollista kollageenia ja elastiinia uudelleen. Näin juonteet häviävät luonnollisesti sisältäpäin.
Face Lifterin “Low Sensitivity Ion Circuit-teknologia“varmistaa iontoforeesivirran korkeimman tehon ilman, että aiheutetaan reaktioita herkimmällekään iholle. (lähde BYAS Professional Home Beauty Hi-Tech ohje)
 

CLEAN-OHJELMA
IHON PUHDISTUS & DETOKSIKAATIO
Iho puhdistetaan ensin erittäin tehokkaalla BIONIC DETOX SEERUMILLA, jotta se olisi mahdollisimman valmis vastaanottamaan aktiiviset BYAS-ainesosat syvempiin kerroksiinsa saakka. Tällöin nämä ainesosat pääsevät vapauttamaan kiinteyttävän ja elvyttävän vaikutuksensa ihoon.
 
NUTRI-OHJELMA
IHON RAVITSEMINEN & UUDISTAMINEN
Kun iho on optimaalisen vastaanottavainen, BIONIC HYALURON SEERUMIN positiivisesti varatut aktiivisesti nuorentavat ainesosat imeytetään syvempiin ihokerroksiin Face Lifterin iontoforeesin positiivisen tasavirran avulla. Hyaluronihapon aktiivisten ainesosien imeyttämisellä on seuraavat vaikutukset: Ihosta tulee kimmoisampi ja se vastaanottaa enemmän kosteutta. Hyaluronihappo pystyy sitomaan moninkertaisesti oman painonsa verran kosteutta.
 

SHAPE-/STRET-OHJELMAT
LUONNOLLINEN MUOTOILU
Mitä vanhemmaksi tulemme, sitä enemmän kudoksiin varastoituu rasvaa. Tämän seurauksena poskien, leuan ja kaulan alueille muodostuu rasvataskuja. Kasvojen rasvakertymää, joka sijaitsee ihonalaisen rasvakudoksen yläosan ja dermiksen alaosan välissä, voidaan pilkkoa BYAS Face Lifterin korkearadiotaajuuksisella triglyseridin absorbointijärjestelmällä (HRFTAS®. Se mahdollistaa Face Lifterin tuottamien 500 kHz taajuisten radioaaltojen lämpövaikutuksen ulottumisen ihon syvempien kerrosten rasvasoluihin, jotka muuttuvat näin läpäisevämmiksi. Tällöin osa rasvoista, ns. triglyseridit, pääsevät ulos ja rasvasolut pienenevät.
 
LIFT-/FIRM-OHJELMAT
LUONNOLLINEN KOHOTUS
Mitä vanhemmiksi tulemme, sitä enemmän lihaksemme menettävät voimaansa. Tämän seurauksena poskien ja leuan alueiden iho veltostuu. Face Lifter vahvistaa velttoa kudosta ja heikkoja lihaksia erityislaatuisella sähköisellä lihasstimulaatiolla (EMS). Matalataajuisella sähköisellä lihasstimulaatiolla (LF-EMS®) tuotetut ihmiselle turvalliset milliampeeritason sähköpulssit johdetaan suoraan lihaksiin, jotka reagoivat niihin supistumalla. Kun pulssi päättyy, lihas rentoutuu uudelleen.
 

MASK-OHJELMA
ILMELIHASTEN SYVÄRENTOUTUS
Osa näkyvistä kasvojuonteista on ilmejuonteita. Ikääntyessämme ja tehdessämme jatkuvasti toistuvia kasvolihasten liikkeitä nämä juonteet säilyvät ja syvenevät koko ajan. Näiden ilmejuonteiden muodostumista vastaan tarvitaan erikoisstrategia.Ihoa nuorentavat ja lihaksia rentouttavat aktiiviset aineet, kuten BYAS Galvanic Liftin innovatiivisen koostumuksen oleellinen osa, positiivisesti ionisoitu SYN-AKE®, imeytetään syvempiin ihon kerroksiin Face Lifterin korkeatehoisella ionimaskiteknologialla (HIIMT®)
käyttäen positiivista iontoforeesia. Toisin kuin suurimassa osassa naamioista, jotka jäävät vain ihon pinnalle, nämä aktiiviset aineet vapauttavat täyttä tehoaan koko yön ajan.
(lähde Byas tuoteinformaatio ja käyttöopas)
 

Kuten kuvasta näkee silmän ympärillä olevat pikku juonteet ovat häviämässä pois. Kokonaisuudessaan iho on saanut sävynsä takaisin ja on tasoittunut.
 

Jotta laite toimii oikein ja saat tuloksia, täytyy sitä käyttää säännöllisesti ja oikeilla tuotteilla. Tuotteen hankintaan ja käyttöön liittyvissä asioissa käänny ammattilaisen puoleen.
https://www.maritasbeauty.com/
https://www.facebook.com/MaritasBeautyCare/
 
He opastavat ja kertovat kuinka laitetta käytetään oikein ja mitä tuloksia mahdollisesti saat.
Kun teet kosmetologiset hoidot itse kotona juuri silloin kuin sinulle sopii, säästät 90 % kasvohoitojen menoista. Se että saat tuloksia kosmetologilla, niin sinun täytyy sielläkin käydä säännöllisesti joka viikko.
Onneksi nykyään on mahdollista tehdä vastaavat hoidot itse murto-osalla siitä hinnasta mitä menisi käymällä kosmetologilla. Tietenkin pitää siellä käydä hemmottelemassa itseään. Onhan se mukava, kun joku muu tekee hoidot välillä.
Hemmottele itseäsi ja lompakkoasi. Minun valintani on BYAS Face Lifter!
 

 
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*