Hanna Määttä

Blogin aloitus kirjoitus

Hei hyvät lukijat. Olen 33-vuotias 10-vuotiaan lapsen äiti, naimisissa ja kahta työtä tekevä monitoiminainen, jos näin voi sanoa ;) Bloggaan tänne omasta elämästä, miten kahden työn, päivätyön ja yrittäjyyden voi yhdistää. Ja siinä samalla hoitaa omaa terveyttä ja perhettä. Aina aika ei riitä kaikkeen. Tänä vuonna aloitin uuden paremman elämän laadun tavoittelemisen. Olen kyllästynyt ainaiseen jojo laihduttamiseen. Olen saanut laskettua yli 10 kg ja pikku hiljaa ja se on tullut aina takaisin. Nyt päätin olla laihduttamatta. Tarkoitus on katsoa mitä syö ja kuinka paljon. Liikuntaa lisäämällä ja kaloreita tarkkailemalla mennään tavoitetta kohti. Nyt 3 viikkoa jo menty näin ja 3,3 kg on poissa. Helpoilla nikseillä.
Harrastaminen ystävän kannustuksella ja pienellä pakotuksella antaa jaksamista panostaa treeneihin. Ja yllyttää kokeilemaan välillä jotain uutta. Kiireiseen viikkoon kun mahduttaa 3-4 kertaa omat treenit ja lapsen harrastukset 3 kertaa viikossa, onhan siinä sumplimista kuka vie, kenet ja mihin. Onneksi mieheni jaksaa meitä kuskailla ympäri Jyväskylää.
Matkustaminen on perheemme yhteinen ”harrastus”. Koetamme joka vuosi vähintään kerran käydä jossain päin maailmaa. Olemmekin jo varanneet ensi kesän matkan lapsen toiveet huomioiden.
Tässä lyhyesti ja lisää on tulossa ihan perus arjen juttuja!
Kiitos!
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*