Hanna Määttä

Asiakastarina; Pelko sairastua vakavasti tekee elämäntaparemontista helpompaa!

Nyt saan tarjota myös sinulle mahdollisuuden omaan asiakastarinaan ja onnistumiseen hyvinvoinnin polulla. Hypoxi Jyväskylä etsii asiakastarinaan henkilöä, joka aloittaa Hypoxi rasvanpolttojakson nyt keväällä Jyväskylässä. Valitulle henkilölle Hypoxi jakso -50% (ovh: 590€). Hypoxi jaksosta koostetaan juttu ja käytetään Jyväskylän Hypoxin markkinoinnissa.
Hakemukset jyvaskyla@hypoxi.fi
Tarkka aloitus sovitaan valitun aikataulun mukaan. Oletko sinä seuraava onnistuja!
 
Lue tästä minun onnistumistarina
Suuret riskitekijät kuten ylipaino ja perinnölliset sairaudet ovat saaneet Hanna Määtän tekemään elämäntapoihin muutoksia. Ylipaino ja vyötärölihavuus lisäävät riskiä sairastua mm. syöpiin. Painoindeksin suurentuessa syöpäriski lisääntyy syöpätyypin mukaan. Erityisesti vyötäröllä esiintyvä rasva suurentaa riskiä. Liikkuminen on vähentynyt ja ruoasta saatu energia jää käyttämättä. Painoa alkaa kertymään vähitellen. Tämän on huomannut myös Hanna. Uusia liikuntatapoja etsiessä hän löysi Hypoxin.
 

HYPOXI-menetelmässä yhdistyvät kevyt liikunta ja vaihteleva ilmanpaine. Tämä yhdistelmä mahdollistaa rasvanpolton kehon ongelma-alueilla. Naisille yleensä ylimääräinen rasva ja selluliitti kertyy reisiin ja pakaroihin ja näitä alueita on vaikea laihduttaa. Miehille rasva kertyy yleensä vatsan alueelle. Hanna päätti testata Hypoxin 12:sta kerran hoitojakson.

  • Minulle pidettiin ensi maksuton konsultaatio, jossa kävimme yhdessä läpi ohjaajan kanssa tämän hetken terveyden tilan ja kaikki muut mahdollisesti vaikuttavat asiat, kertoo Hanna.

Konsultaatioon kuuluu myös asiakkaan mittojen ottaminen, joita seurataan hoito jakson aikana. Myös laite kokeilu sisältyy konsultaatioon.

  • Ihopuku, johon ensimmäisenä minut autettiin, näytti isolta sukelluspuvulta, joka on täynnä letkuja. Ilmanpaineen aiheuttamat kuplat tuntuivat iholla siltä kuin olisi ollut poreammeessa, naurahtaa Hanna.


Puku aktivoi pintaverenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa vaihtelevan ilmanpaineen avulla 20:n minuutin ajan.

  • Rentoutumisen jälkeen treenasin sukkulapyörällä, Hanna selventää.

Sukkulapyörä saa rasvanpolton tehokkaasti liikkeelle. Treenaaminen Hypoxilla ei saa hikeä virtaamaan ja liikunta on hyvin kevyttä ja miellyttävää.

  • Treenaaminen ei tuntunut treenaamiselta lainkaan. En uskonut saavani mitään tuloksia noin helpolla. Kevyttä, mukavaa ja rentouttava treenaus sai minusta senttejä pois 21,4 cm. Ja painoa lähti 2,3 kg. Uskomatonta, todentaa Hanna. Aion jatkaa harjoittelua Hypoxilla!


HYPOXI tiivistettynä
–                           maksuton konsultaatio
–                           todellisia tuloksia neljässä viikossa
–                           koko jakson ajan henkilökohtainen valmentaja käytössä
–                           hinnaltaan 30-50 €/käyntikerta
–                           soveltuu ikään tai sukupuoleen katsomatta
–                           nivel tai muutoin ongelmia liikkumisessa
–                           patentoitu menetelmä, käytössä kymmenissä maissa ja Suomessa yli 20 kaupungissa
–                           menetelmän on kehittänyt itävaltalainen lääkäri
–                           Hypoxissa ei tule hiki