Hanna Määttä

Viikonlopun vilinää

Viikonloppu ja road trip
 
Tänä viikonloppuna on kaloreiden laskeminen unohdettu. Nyt on vain rentouduttu ja nautittu hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta. Shoppailu reissu Kuopion matkukseen tehty myös. Alkaa jo Vaajakosken Talvikohinoille valmistautuminen. Ikeasta löysinkin oivan pöydän markkinoille. Saapi kaikki makoisat tuotteet hyvin esille. No tulihan sitä ylimääräistäkin ostettua tietty. Harvemmin kun on Kuopiossa käyntiä.
 
Illanvietto
Reissun jälkeen olikin mukava rentoutua ystävien kanssa. Tarttui Kuopiosta drinkki kirjanenkin matkaan, niin täytyihän nyt muutamaa kokeilla ystävien kanssa.
2016-03-06 12.19.58
Uusia makuja kannattaa testata ja testauttaa ystävillä.  Nämä ainaki toimivat ja hieman kun ohjetta säätää mieluisaksi saapi uusia ulottuvuuksia.
2016-03-06 12.20.20
 
😁
Tiikeri kissa
 
Sainpa meidän vanhuksenkin liikkeelle ulos. Ikää kissalla onkin jo 15 vuotta. Ulkoilua harvemmin harrastetaan talvella, mutta hyvinhän sekin sujui. Alkuu lumi tuntui viileältä, eikä ilmekkään ollut ilahtunut. Huomattuaan  mihin täällä ulkona pääseekin , alkoi matka taittua rattoisasti.
2016-03-06 12.20.51
Käytiinhän sitä makkarat ylimummon luona syömässä ja tutustumassa mummon kotiin.
 
Klovni elokuva
 
Katsoimme ystävien kanssa elokuvan nimeltään Klovni. Tanskalaista mustaa huumoria. Ja sitähän se oli. Ihan katsottava ja muutamassa kohdassa sai nauraakkin, mutta osa huumorista ei iskenyt. Liian mustaksi menee jo. Ei lapsille. Aikusille tarkoitettu elokuva.
 
Ketä muistutat
Muille  ystävilleni on jo löytynyt ketä julkkista muistutat henkilö ja nyt ystäväni löysivät ketä julkkista niin sanotusti muistutan. Katsokaa itse.
IMG_20160305_235947
 
Jotenkin sinne päin😂
 
Mutta mukava ja rentouttava viikonloppu oli. Kiitos omalle perheelle ja ystäville.
Tällä jaksaa taas ensi viikon ahertaa ja keskittyä Kohinoille valmistautumiseen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*