Hanna Määttä

Winter Party Peurunka

Tuli se nyt koettua, Antti Tuiskun keikka. Enpä ole ennen hänen keikallaan ollut. Ja olipa aika mahtava juttu.
Illan aloitti Lord Est. Aika vaisu oli veto ja ihmisiäkään ei ollut vielä paikalla. Mutta ihan ok lämppäri näille muille esiintyjille.
IMG_20160222_082335
Tunnelman kattoon loi JVG. Kuulijoita olikin jo huomattavasti enemmän. Hyvä oli meininki ja kyllä tanssimaan biitit pisti.
Välitauolla puhuimme muiden kuulijoiden kanssa ja suurin osa olikin tullut JVG;tä ja Anttia katsomaan. Miehiä oli vähemmistö paikalla ja naistensa pakottamana taisivat olla mukana ;). No kyllähän siellä miehetkin juhlivat kappaleiden tahdissa. Ehkä eivät vaan kehdanneet myöntää fanittavansa JVG:tä tai Anttia.
 
IMG_20160222_103254
Antti sai lopullisesti Peurungan räjähtämään. Siinä tanner tömisi kun ihmiset hyppivät ja tanssivat. Rupesi jo itseänikin ahdistamaan se ihmistungos. On ihan ok tanssia muiden joukossa, mutta jos se on tajutonta hyppimistä muiden päälle ja ei ota muita huomioon, niin pysykööt kauempana muista. Siellä kun ollaan ihan iholla niin ei ole mukavaa kun hikiset, isot ihmiset hyppivät päälle. Pienimmät jäävät jalkoihin.
Vaikka näitä p#!?# päitä joukkoon aina mahtuu, enpä anna sen pilata tunnelmaani.
Muuten tilaisuus onnistui hyvin. Ainoa asia minkä haluaisin järjestäjille sanoa on se, että ilmastointi oli aivan liian pienellä tai ihmisiä oli liikaa. Happi meinas loppua kesken.
Yleisesti kaikin puolin onnistunut keikka!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*