Hanna Määttä

Yrittäjän arkea ja miten selviän eteenpäin

Yrittäjän arkea, miten selviän eteenpäin
Starttirahan haku meni mönkään
 
Tapahtui viime vuonna;
Ei starttirahaa, pankki sanoo noup noup koska yrittäjyys on osa-aikaista. Niihän se on niin kauan kuin rahoitusta ei ole. Lisää pitää vakiasiakkaita hankkia. Näin on, ymmärrän kyllä, mutta iso kysymysmerkki minulle on se, että milloin niitä hankin? Mitä päättäjien mielessä liikkuu jos teen muuta duunii 8h/pv niin milloin on se minun yrityksen aika…Olen hyvin tyytyväinen nykyiseen työhöni. Ja eipä tästä lannistuta! Tehdään se minkä tällä hetkellä voi! Matka jatkuu!
Ajatuksia
Kaikille tulee hetkiä, kun pysähtyy hetkeksi ja miettii mitä sitä on oikein tekemässä. Asiat rullaa vain eteen päin ja niille et voi mitään. Aikoinaan ajattelin, että kaikki menee pieleen, kaikki mitä yrittää niin lytätään. On hyvä, että ympärillä on ihmisiä, jotka välittävät, tukevat ja kannustavat vaikka aina siltä ei tunnukkaan. Ilman heitä, ei mikään onnistu. Yksin täällä ei pärjää, yksin ei jaksa. Pitäkää toisistanne huolta ja olkaa tukena.
Kaikki ei aina ole niin paskaa miltä se näyttää. Yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa. Kaiken tarkoitusta ei tiedä, miksi asiat menevät niin kuin menevät. Ole rohkea ja tee se mitä olet aina halunnut tehdä. Vanha juttu; on vain yksi elämä. Mutta niin se vain on. Tartu hetkeen! Syö pulla ja nauti kahvista!
 
Esillä olon haittoja
On se hyvä, että joku pitää huolta ”henkisestä” hyvinvoinnistani. Viime vuonna sain kirjeen postissa Helsingissä asuvalta vanhemmalta henkilöltä. Hän laittoi kirjeeseen otteita raamatusta, joitakin kohtia oli ihan alleviivattukkin jotta ymmärtäisin hänen sanomansa. Ehkä hieman pelottavaa, koska jotkut alleviivatut asiat voi ottaa vaikka uhkauksena (?). Esim. Sen sijaan Kristus vuotaa verta ristillä! Minunko siellä pitäisi olla, olenko niin syntinen. Mitä tämä oikein tarkoittaa??Hän on seurannut kaikkia medioita joissa olen ollut, koska niistäkin hän mainitsee. No meitä on moneen junaan ja vaunuun, mutta enpä sen anna pilata päivää.
Kiitos kirjeestä ja hyvää jatkoa hänelle!
Asia koski tekemiäni tuhmia leivoksia jotka päätyivät moneen mediaan. Aina on ihmisiä jotka eivät tykkää kaikesta, mutta yleisesti asiaan on suhtauduttu huumorilla ja positiivisesti.
 
tuhmat
Mutta tänään otan rennosti ja lähden kuuntelemaan Anttia ja JVG:tä.
 
antti
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*