Hanna Määttä

Treenausta ja ritareita

Onneksi vielä on teiden ”ritareita” jäljellä. http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/tuntemattomat-auttoivat-sadun-penkasta-miehia-on-parjattu-niin-paljon-etta-nyt-pitaa-kiittaa/2229638?pwbi=33ba15369f875d44391a7360542b5889.
Yksi auttajista olikin mieheni, jota raskaana oleva henkilö ei tunnistanut. Ei väliä kuka apua tarvitsee, mutta apua täytyy antaa. Koskaan ei tiedä mitä tien päällä tapahtuu. Kiitos oli hieno kirjoitus!
Aikaisemmin kirjoitin elämänmuutoksestani. Ajattelin tässä nyt avata tätä muutosta mitä se sisältää. Tosiaan, pyrin käymään ryhmätunneilla 3-4 kertaa viikossa. Tunnit joista olen todella kiinnostunut ovat;
Core; Core-tunti on lihaskuntoharjoitus keskivartalon lihaksille.
Core Ball: Lihaskuntoharjoitus jumppapallolla.
Bodycombat: BodyCombat on voimistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Tämä äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä Karatesta, nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta ja Muay Thaista (thainyrkkeily).
Barre: Barre-tunti on saanut innoitusta tanssijoiden balettitangolla tehdystä harjoittelusta, mutta se sisältää lisäksi sporttisempana elementtinä toiminnallista voimaharjoittelua. Harjoitukset tehdään balettitangolla, niin kutsutulla barrella.
jälka
Cardio: Sykkeen nostatusta helppojen askeleiden avulla.
Nämä ovat ehdottomat suosikkini ja uusia tuntejakin täytyy aina välillä kokeilla.
Tunneilla käyminen ja kaloreiden laskeminen on nyt tuottanut pienen tuloksen. Ja siitä on hyvä jatkaa eteenpäin. Teenit ja terveellinen ruoka. Muuta ei tarvita!
minä
Leipomon kun omistan niin vaikea on pitää näppinsä kaikista herkusta erossa. Juuri viikonloppuna tein Ilta-Lehden blogiini kuppikakkuja.
koristtelut
Mutta kokonaan herkuista ei saa luopua. Eihän siitä mitään tule jos ei herkuttelua sallita millään tavalla. Kolme viikkoa kun nyt olen näin mennyt eteenpäin, niin olen yhden herkkupäivän itseleni per viikko sallinut. Silloin ei kaloreita lasketa, mutta järki siinäkin pitää olla.
Tämä tällä kertaa, lisää myöhemmin.
Mukavaa viikon alkua!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*