Ajatuksia ihmisyydestä

Esittely

Kuten jo alkuesittelyssä mainitsin, blogini käsittelee ihmisyyttä ja ihmisten tapaa toimia. Mielenkiintoni ihmisten käyttäytymistä kohtaan on syntynyt ajan kanssa, kohdatessani erilaisia kanssaeläjiä sekä nähtyäni ja koettuani heidän usein epäinhimillistä tapaa toimia ja käyttäytyä. Myös ihmiskunnan historian tapahtumat ovat todellakin antaneet aihetta mietiskelyyn.
Ihmisten tapa purkaa omaa pahaa oloaan ja huonoa käytöstään muihin on käsittämätöntä ja tämä purkautuminen saa mitä ihmeellisimpiä ja ilkeimpiä muotoja. Ei tarvitse kauaa selata päivän uutisia, kun jo löytää jonkinlaisen ihmisten pikku ketteryyden.

Hyvin usein tähän ei tarvitse edes lehtiä, sillä kotona tai työpaikalla saattaa olla ihminen, joka ”pelastaa” päivän. Julmuus, välinpitämättömyys ja kateus ovat esimerkkejä ihmisten henkisestä kyvyttömyydestä kasvaa yksilöinä. On paljon luontevampaa olla kateellinen esimerkiksi tuttavan arpajaisvoitosta kuin iloita hänen puolestaan. Miksi näin on?

Toivoisin blogini kautta herätteleväni ihmisiä miettimään omaa käytöstään ja tietysti blogi on myös minulle oman itseni pohdinnan yksi kanava. Toivoisinkin kommentteja teksteihini eri näkökulmista ja myös omia huomioitanne ihmisten käyttäytymisestä. Palautetta saa laittaa, blogi on vain minun näkökulmani ihmisyyteen (ja se on kyllä melkoisen synkeä).

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*